Zehrakaramanoglu6554 Merhaba benim 5 ayım doldu ama hala hareketlerini hissetmiyorum normal mi sizce yaşayan var mı ilk gebelik bu arada
MeyraRana Zehrakaramanoglu6554 ilk gebelikte hareketler geç yada erken hissedilebilr bazıları 25.haftasında bazıları 28.haftasında hissediyor bende ilk gebelik 20.haftamda az hissettim 24.haftamda net hissetmeye başladım.
Smyye1B Zehrakaramanoglu6554 19 haftanın ortalarına doğru başladı hareketler baya sert hissediyorum. 22yi bulur hissetmen demişlerdi . Kendimi ona göre hazırlamıştım.
Mrvnehir208 Zehrakaramanoglu6554 ilk gebelikte normaldir hareket ediyor ama anne ilk olduğu için hissetmiyor benim üçüncü olduğu için tecrübeliyim o yüzden erken hissettim sizin açınızdan bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Zeyyyn Zehrakaramanoglu6554 yok canım birşey olmaz herkesin bir değil bende geç hissettim sonra hiç durmadı doğana kadar halada kuduruk ayaklar hala durmuyor karnımda ne ise doğdu aynı 🤣
MeyraRana Zehrakaramanoglu6554 kiloyu bilmemde 30.haftana kadar bebek hareketlerinde düzensizlik oluyor bende 29 haftalığım 2 gündür hissetmedim makatta ters durdu heralde yine bende 78 le hamile kaldım şuan 92 kiloyum kiloyla alakası olsa ben şuan hissetmem heralde şuan karnım doğuma 3 gün kalmış gibi ayakta gezen balina gibi oldum oynadığı zaman görebiliyorum. Stres yapma canım yakın zamanda oynar inşallah sağlıklı olsunda hani gerisi önemli değil
Smyye1B Zehrakaramanoglu6554 Tecrübeli anneler daha iyi biliyor genelde kime sorduysam daha erken demişti bana hissetmiyorum diye korkuyordum. Hatta ebemiz ilk gebeliğin 6cı aydan sonra bile hissedebilirsin demişti.
Zehrakaramanoglu6554 MeyraRana tabi ki sağlıklı olsun yeter ki ama işte sanırım ilk olunca böyle oluyor sürekli birseyler insanı tedirgin ediyor 🌸
Denizyildizi1 Mrvnehir208 Benim ikinci 14.haftada hissettim sizin ücüncüymüş maşallah kaçta hissettiniz acaba
MeyraRana Zehrakaramanoglu6554 aynen öyle seni çok ii anlıyorum 20.haftayla 28. Hafta arası hastane ev arası mekik dokudum bide tehlikeli gebeliğim olduğu için hareket etmediği zaman hastaneye koşardım.
Melikekayaa Bende 20+5 teyim henüz hissetmedim bazen endişeleniyorum ama ilk hamilelik olduğu için herkes normal diyor sende olumsuz düşünme
Aleynapolatmert Benimde ilk gebeliğim 17. Haftadayım minik minik kasılmalarım oluyor ama anlayamıyorum hareket ettigi içinmi oluyor yoksa karın kaslarım büyüdüğü içinmi oluyor, ama heycanlıyım hemen hissetmek istiyorum 😂
Beybisininannesi Zehrakaramanoglu6554 acele etme 😂 tepindiği günler o kadar çok olacak ki… ne böbrek kalcak ne kaburga