Gulsumelif Poyrazmoms bende ona gidiyorum ama esenyurtta oturuyorum baya uzak😃 doğuma girdiği günleri biliyormusunuz hiç sormak aklıma gelmedi yada doğuma giriyor mu
Poyrazmoms Gulsumelif ben ultrasonda beklerken kendisi gün veriyordu orda ki kadın sordu hocam sizde gircek misiniz diye o da burda olursam tabi ki girerim dedi, ama olmazsam da korkma ameliyathane de çok güçlü bi ekibimiz var dedi
Gulsumelif Poyrazmoms ya benim bir tanıdığım sarıyerde oturuyor ve bu hastanede normal doğum yapmış ama çok yırtığı olmuş dikişi falan başka doktor gelmiş 2 doktor toparlamışlar gibi anlatıldı acaba odası falan nasıldır gibi çok merak ettim
Poyrazmoms Gulsumelif odalarını bende hiç görmedim ama güzel diye duymuştum, iki kişilikte varmış tek kişilikte.Ama tek kişilikte şansa yani, sırf bu yüzden özelde düşünüyorum doğumu. Pandemi zamanı pek mantıklı değil iki kişilik oda.
Gulsumelif Poyrazmoms ben ilk doğumum da özelde yaptım ilk tek kişilik odadaydım sezaryene döndüğü için bizi 2 kişilik odaya almışlar ordan tecrübe edildi🙊