Askiletotomsu Kış meyvesi ayva diye ayva yiyorum Ablam oğlun olacak oğlana gebe olan ayva yer buyuklerimiz öyle der diye lafı yapıştırdı Var mı bir dayanağı ? Kıza gebe olup da sürekli ayva yiyen yok mu aranizda 😂 ?
Zeyyyn Askiletotomsu 🤣 deli gibi ayva yedim geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamileliğmi gamzeli bir kızım var
Askiletotomsu Clementinee hayat_23 Senayyalcin Bende bir sinir oldum ' kör cahil büyüklerimizin ne dediği umrumda değil abla deyiverdim 😅
Askiletotomsu Zeyyyn oy ağzını yerim onun maşallah annesi Çin takviminde ne çıkmıştı merak ettim sakıncası yoksa Ben ona da inanmıyorum ama bı etkisi altına almıyor da değil hani
Zeyyyn Askiletotomsu Çin takviminde erkek çıktı burda arkadaşlar bişi paylaşmıştı o doğru çıktı ama ☺️🤣
Eliff-ilay Askiletotomsu bende çok inanmıyorum ama benim kız çıkmıştı kızım oluyor 😊 yinede rastlantı bence
Aslylmz Askiletotomsu hahaha canları istiyor heralde onların bu nedir ya sürekli bir cinsiyet dayatması az bekleseler öğrencekler zaten 😂
Alyabebekk Askiletotomsu Ayva aşerdim ve 1 ay ayva çıkmasını beklemiştim sonuç kız 👧😂 ilk kızımda da ayva aşerdim deli gibi yazın ortasında bayramda. Hiç bi yerde bulamadığım ayvayı ablamın buzdolabında bulmuştuk 😁 2 tanecikti sağolsun verdi. Ayva erkek değil de kız meyvesi bence 😂 sonuçta kısmen ekşi
Askiletotomsu Alyabebekk hayır bide sormadan fikir belirtilince sinir oluyorum Sorduk mu abi sence benim neyim olur diye
Melikeee0809 Benim de ilk aşerdiğim şey ayva oldu oğlum olacak Allahın izniyle Çin takviminde de kız yazıyordu bazı şeylere inanmamak lazım Rabbım neyi nasip ettiyse o güzeldir. 🥰
mlssrn Melikeee0809 benimde hamile olduğumu Askiletotomsu hamile olduğumu bilmeden ayva çekmişti canım cumartesi aklıma düştü pazar günü pazara gidicekti tüm gece tuzlu limonlu ayvanın hayalini kurmuştum 😅 sonra gidio alıp yemiştim ilk hamileliğimde de bunda fa sürekli ayva yedim ilk evladım oğlan buda oğlan olczk büyük ihtimal🥲😂
Zeyyyn Askiletotomsu yok canım anne yaşı + hamile kaldığı ay topla (son adet tarihi değil ama) - 9 çıkar sonuç çift se erkek tekse kız
Aslylmz Askiletotomsu hiç takılma boşver gereksizz gerginlik veriyorlar insana sırf bu yüzden insan kendi hislerini anlayamıyor ben sinir olmustum resmen ben ne hissediyorum anlayamadım 🤦🏻♀️
Bebegimizolsundu Zeyyyn Ocak ayı sonunda kaldıysa yaşım 35 ne olacak ayın besini toplayacağız anlayamadım canım ya