Shnern Hanimlar 36 haftalik hamileyim 74 ile kaldim suan 78 kilo olmusum sizce cok mu kilo almisim ben ? Dogum zor olurmu ?
Gzd Shnern ah keşke bende sizin gibi 36.haftamda 4 kilo alsam,ben 24.haftada 6 kilo aldım 🤦🏽♀️ Sizin kilonuz çok çok iyi
Shnern Lamelif saglikli beslendim ve bol su ictim hamilelik basinda kilo almak yerine ben kilo verdim bebek beslendi benden sanirim simdi o ileri durumu cok aukur
TubaKorkmaz aasenamerve zayıfsanız alırsanız bende 31 haftalıkken 11 kilo almıştım ama hamile kalmadan önce gerçekten zayıftım 😉 Doğurunca o 11 kilodan eser kalmıyor korkmayın 😉
Shnern iremacar oglen uyaniyodum saglikli kahvalti peynir salatalik domates zeytin ve bir meyve sonra bol su 3 gibi acikinca yine su ve birporsiyon meyve sonra aksamda esimle yemek yiyodum oyle almafim cnm
iremacar Duru03 doğumdan sonra az ekmek çok yemek 🙂 bol sıvı 45 günde 15 kilo veren birisiyim atın yokk gelen gidiyo be kuzum😂😂
Duygudrk Benim kadar alan olmamış galiba 45 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum ve 22 haftalık hamileyim 🤔😁🤦
Shnern Duygudrk zayif hamile kalinca aliniyor genelde ama ben iste total 78 olunca simdi dogumdan korkuyorum o kadar hic almak istemedim oysa
GamzeAdakl Duygudrk bence zayıf olduğumuz için daha çok kilo alıyoruz 😅 ben de 45le hamile kaldım su an 55 kiloyum 24.haftamdayım.Diğerlerini duyunca kendi kilom aşırı fazla geliyo 😅
Busranagme Duygudrk ben 45 le hamile kaldım , 5.ci ayda bir anda 10 kilo aldım 😀 Şu an 58 kiloyum . 31 HAFTALIK hamileyim
Yonca 46 ile hamile kaldım ve şuan 19+5 te 52 kiloyum ☺ Mutluyum ama neden ise hayatımın 24 senesini zayıf olarak geçirdm 😱 şimdi gelsin kilolar 😂😂
Lamelif Shnern yok zaten bebek beslenir sıkıntı değil de senin depolarını tüketir ama doktor sorun yok diyorsa yoktu
Lamelif Shnern canım o kadar az yiyince kan değerlerin daha doğrusu düşmedi mi ekstra vitamin kullandın mı
Shnern Lamelif canim az yemiyodum ki doyuyodum yani bilmem neden 😊 decavit kullandim canim onuda kullanmiykrum simdi bide kan habi icemiyodum doktor serum ile verdi
Duygudrk GamzeAdakl banada fazla geliyor aslında ben memnunum halimden hayatında hiç 50 kiloya ulaşamamış bir insan olarak 😄
Bbk Melisymn Yalnız değilsin. 20. hafta 58 le hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo verdim şimdi en fazla 59 um belki de 58
Shnern 1PrensAnnesi kilonuz zayifsa almani normal canm hani kilolu kalinca hamile mecbur normal dogumda olacak olunca korktum iste