Hmyt16 canım hastanenin sancı odaları hasta odası gibi düşün sana özel yani başka kimse yok benim eşyalarım refakatçımdaydı acilden giriş yaptım muyene sonrası sancı çekeceğim odama yerleştirdiler bir saat sonra rafakatçımı yolladılar odama ama sen refakatçım yok dersen bebeğin eşyalarını da kendin alırsın yanında odana sen götürürsün doğumu sancı çektiğin odanda yaptırıyorlar yattığın yatağı doğum anında çatala dönüştürüyorlar yatakta doğurtuyorlar aynı odada bebeğini giydiriyorlar benimkini refakatçım giydirmişti senin refakatçın olmaıdığı için orda hemşireler ya da hasta bakıcılar giydirir doğum bitip dikiş mikiş varsa hepsi bitince de seni tekerlekli sandalyeye alıyorlar bebeğini de kucağına veriyorlar kalacağın odana taşıyorlar refakatçn olursa daha iyi olur tek başına zor giyinmesi var bebeğin emzirmesi bebeğin ilk aşısına topuk kanına işitme testine çağırcakler hep sen odana geçince sabahına bu işlemler için odaya telefon açıyorlar hepsiyle refakatçı ilgileniyor götürüyor hastane çok büyük sen kendin bunları dikişli vs olursan çok zor hemşireler yapıyordur büyük ihtimalle refakatçı olmadığında ama bunları da düşünmek lazım ne kadar güvenilir bilemem benim aklım kalırdı