sematurkoglu kizlar meraba 27+6 da serklaj oldum. var mı aranızda serklaj olan nasıl yol izlediniz ve bebeğiniz ne kadar içerde durdu
Gzmlerce sematurkoglu 22 . Haftada hunilesme ve kisalma ile oldum suan 28. Haftadayim gayet iyi durumumuz sukur surekli yatiyorum wc harici kalkmiyorum Kalktigimda da biraz odalari dolanio yatiyorum. Dusu hergun alan ben sureyi uzattim suan 4 gune bir almaya calisiyorum 5-10 dk cok sicak olmamak sartiyla cabuk cabuk cikiyorum yaptiklarim bunlar :)
Tgb123_ Incı hafta da serklaj oldum şuan 31 inci haftadayız. Doktorum yatış verdi vitamin progestan gibi ilaçlar kullanıyorum düzenli kullandım aynı zamanda yememe dikkat ediyorum fazla kilo almamam gerektiğini söyledi doktor hareket kısıtlı olduğu için katı yiyeceklerden uzak durdum kabızlık problemi oluşuyor çünkü bol sıvı cok önemli. Allah yardımcın olsun inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun☺️
sematurkoglu Tgb123_ fazla kilo için neden uyardı doktorunuz ilk defa duyuyorum. bana bir uyarı da bulunmadi
sematurkoglu ben acilmayla gittim. tam yatıyorum diyemem ama dikkat etmeye çalışıyorum. banyo işini bende uzattım 3-4 günde bir yapıyorum. doktorunuz bir hafta belirledimi doğum için birde normal doğum mümkün mü acaba bilginiz var mi