Ada09 Arkadaslar 7 aydan sonra evde gündüzleri yalnız olmak sakıncalı mı bu aydan sonra ????aailem 1 saat uzaklıkta... eşim akşam 8 de eve geliyor kisacasi doguma kadar gunduzleri evde tek kalabilir miyim 😊fikrinize ihtiyacım var
Ilkgozagrimiz Ada09 bn riskli bi gebelik geviyorum ve gunduz tekim bisey olursa ambulans var o gelir takma o kadar bunu evd etekken riskli seyler yapma sadece ben dusa bile evde tekken girmiyorum artik
deletedmom209 Ada09 ben hep tekim 8. Aydayım bi sorun yaşamıyorum üstelik erken doğum riskim var ama tanımadığım komşularım bile bana gelip ağrın sızın oldumu hemen bize gelceksin yada balkondan seslenceksin hastaneye gidicez diyorlar
Ayse1608 Ada09 Bende tekim ve bazen geceleride tek kalmak zorunda oluyorum 32.haftamdayım karşım boş yanım boş 🙈 birşey olursa ambulans var çok kötü değilsem atlar arabaya giderim diyorum mecbur ☺️
Ada09 deletedmom209 bulundugumuz ilçede komşu da yok tanıdık riskli grupta değilim çok şükür ama ilk hamilelik olunca kafama takılıyor
deletedmom209 Ada09 bende buraya karşıdan geldim kimseyi tanımıyordum hala daha tanımıyorum ama sağolsun çok iyi insanlar çevremdekiler
Adysms5502 Bende Tekim eşim görevde farklı bi il de üstelik . Ama çok dert etmiyorum hayırlısı olsun :)
Ezgi14 Ada09 canm benim ailem 8 saat uzaklikta. Kayinvalidem 40 dk ama sonucta benm annem degil. Esim is icin 50 dk yol gidiyor. Tanidigim bi akrabam vs kimsem yok. Rabbim saglik versin tek kaliriz insallah niye kalmayalim
Esesli Ada09 son ayımdayım hala evde TEK’im. Eşim annemler gelsin yada kendi annen diuor bende istemiyorum diyorum