Haticerbass Merhaba kızlar eşimle kan uyuşmazlığımız var. ilk zamanlar kanamam olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesini 12. Haftada olmuştum. Şimdi 28. Haftata giricem doktor tekrar iğne olmamı söyledi 2. Doz gereklimi sizce aynı durumda olan var mı bana gereksiz geldi sonuçta doğumda bir sorun olunca vurulucak tekrardan
Medine3868 Haticerbass olurmu öyle tabiki vuruldun o hem 2. Gebeliğe hazırlık oluyor hem doğumda problem olmamasını sağlıyor herkesin önerip vurulduğu şey size nasıl gereksiz oluyor
BMelek Haticerbass olmaniz gerekiyor bir zarari yok 4. Haftada lekelenme oldugu icin onlem amacli oldum 17 de dustum yine kanama falan olursa diye oldum onumuzdeki haftalarda yine olucam 28. Haftada sonucta hic birimiz tip okumadik gerekli olup olmadigini doktor karar veriyor bir zarari olsaydi bana ucuncu yapicaz demezdi
Yesim Haticerbass doktor karar verir kuzum buna kanaman düşük tehliken varsa normal benim yoktu 28. Hafta da ve doğum yaptığım gün yapıldı
Haticerbass Medine3868 12. Haftamda iğnemi vuruldum zaten, iğneye gereksiz demiyorum ki tekrar yapılmasını soruyorum doğumda da yaparlarsa bu iğneyi 3 defa olmuş olucam,, siz yaptırdınızmı
2cocuk1annee Haticerbass ikinci gebeliğim benim benim de kanamam oldu sizin gibi erken haftalarda iğne oldum sonrasında tekrar 23. Hafta gibi minik bir leke geldi peçeteye diye tekrar vurulman lazım dedi dr ve ikinciyi de vuruldum 28. Haftaya bile gelemeden bu arada ikinci kere vurulacağım diye devlete de gittim oradaki dr da özeldekiyle aynı kanaatte oldu vurulman gerekiyor dedi
Medine3868 Haticerbass ben 2 kere oldum 28. Haftada 3. Defa olacam onun sayesinde kanamam durdu ol mutlaka
Haticerbass BMelek evet doğru ama bazen doktorların dediklerine de anlam veremiyoruz başka doktora da gidip sormak istemedim tekrar,,iğnemi olucam zaten bende aynı durumda olan varmı diye merak etmiştim içim rahatladı şimdi teşekkürler