Meralsert42 Kizlar çok kararsizim sizce şeker yüklemesi yaptirtmalimiyim yaptirtmamalimiyim 3 bucuj kilo aldim 23 haftadayim haftaya yaptirtsam mi yaptrtmasam mi kararsizim
Zeyyyn Meralsert42 ben hamilelikte kılo almadım 6 aya kadar bebekte iri değildi ama şekerim çıktı yaptırın bir zararı yok erken doğum riski oluşur gebeliğin sonunda bu sefer ortaya çıkar tedbir almakta fayda var
burcaktufenk Meralsert42 bu konuda bende kararsızdım ama doktorum prof. Çok detaylı anlattı bana bebek kesinlikle yüklemeden etkilenmiyormuş hatta benim sınırın biraz üstünde çıktı 3 saat önce birşeyler yediğim için 2 defa yaptılar 1hafta arayla yaptırdım ve bir sorun oluşturmadı
Morprenses Meralsert42 benim doktorum tahlil yaptı açlık tokluk baktı idrar baktı gerek görünce yaptırıyorum dedi bana yaptırmadı. Ama yaptır deseydi yaptırırdım
ahsennazli Zeyyyn açlık kan şekerinizde ckıyomuyfu? ben yapmadım ama bgun cok kotu oldum cikolata vs yedim aburcubur bi agırlastım tansiyonum 10.6 cktı gozum kararıyordu çözemedim ne oldugunu ya