girl_mother Sutyen hergün değiştirmem rağmen yine aynı şey kapkara oldu resmen göğüs ve göbege bitişik olan kısım kasinmaya başladı 🤯
Cansuada24 girl_mother bende de oluyor ayrıyetten gögüs aralarım aşırı terliyor ve kokuyor hergün silmeme ragmen buna nasıl cözüm bulunur ya 🥺
Bildircininannesii girl_mother sütyen değildecanım yarım atletler var emzirme atletleri var onlardan kullansana evdeyken. Ben hep onları kullanıyorum cok da rahat valla
girl_mother Bildircininannesii zaten yarım atlet rahat takıyorum onlardan ama aynı normal sutyen daha çok rahatsız ediyor
Zeyyyn girl_mother valla ben yazın hamileydim kaşımaktan Bi hal olmuştum artık mantar olmuştu takmadım evde rahat ettim
Eylullbusee girl_mother canm benimde aynı şekilde suan inanılmaz rahatsız oluyorum bende ama doğumdan sonra kese vs o karartı geçiyor öyle umuyorum 😂 böyle çizgi şeklinde benimde kaldı
Minnak2 Aynı durum bende de var büyük göğüs olmasından kaynaklıymış daha çok gecen gün cildiyeye gittim sütyeni atletin üstüne tak dedi 🤦♀️ Ve travocord krem verdi hamilelikte ve emzirirken kullanabilirmiş aklınızda olsun ☺️
girl_mother Minnak2 ya büyük göğüse alakaliysa 🤦♀️ atletin üstüne giysem atlette yapışacak büyük ihtimal ama denemekte fayda var 🤧
Minnak2 girl_mother krem sür ama mutlaka ben doktordan önce yeşil tüpteki Arko kremle çok rahatlıyordum şimdi dediği gibi yapıyorum işe yarıyor gibi 🤔
Aseless girl_mother son haftalarda benim de olmuştu bebişe aldığım pişik kreminden sürüp üzerine peçete koyuyordum deneyin isterseniz belki işe yarar geçmiş olsun