giresun Damlademir valla ben medarda yaptım dün itibariyle genel anestezi doktorundan tütün ebe baş hemsire hemşireler herkez muhteşem bir ekip vardi spinal oldum müzik eşliğinde 😅oda tertemiz temizlik olsun yeme içme olsun bilgilendirmeler olsun ilgi alaka olsun çok beğendim yine olsa yine medara giderim
Damlademir giresun geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸 ücret ne kadar verdiniz şimdi ben yüzyıla gitsem doğum için oraya gitsem ücret değişiyor mu ki
giresun Damlademir ben zorunlu sezeryan oldum 4800 ödedik tabi muayene 330 TL normalde yüzyılı bilmiyorum ben 33 den itibaren medara başladım yüzyıl yolgecen hani gibiydi oyuzden medarı tercih ettim çok steril çok temiz
Damlademir giresun ben yüzyıla Sibel mutluya gidiyorum doktorundam aşırı memnunum çok seviyorum çok güzel ilgileniyorlar benimle ama bu doğum konusunda hastaneden dolayı bir tedirgin oldum 280 muayene ücreti veriyorum napsam çok kararsız kaldım 🤷♀️
giresun Damlademir yani benim doktorum net olarak bilgilendirme yapıyordu canım cicim değildi pek ama çok bilgi birisi hastane zaten ekip çalışması çok iyidi siz memnunsaniz devam edin yüzyıla
Villanelle Ben gidiyordum seher çınara. 28.haftamda bana kordonda akım kaybı var, çok tehlikeli, bebek ölebilir vs hemen Zeynep Kamile git dedi. O heyecanla ağlaya ağlaya Zeynep Kamile gittik. Öyle bir şey yokmuş. Şimdi bıraktım oraya gitmeyi