Wonderful_mom Nasıl geçiyor günleriniz 2.gebelikte sizi en zorlayan şey ne.. Beni en çok zorlayan kızıma banyo yaptırmak 🥴🤦🏻♀️ İlk hamileligim de prensesmişim meğer,2.cok zor geçiyor .. 27 haftalığım günler geçmiyor 🥴😝
Defne000 Wonderful_mom bende hep öyle diyorum canım ilk hamileliğimde yer içer yatardım şimdi oğlum var 3bucuk yasında 14 haftalık hamileyim ileri ki zamanlarda daha zor olurmu bilmiyorum🤷🏻♀️
cilem01 Wonderful_mom benimde 18aylık oğlum var 16 haftalık hamileyim sabah uykum çok bastırıyor bazen oğlum erken kalkıyor bende o saatte yeni uyumuş oluyorum 🤷🏻♀️
gldn065807 Wonderful_mom ya benim oğlumla alakalı çok sorunum yok çünkü 11 yaşında beni mahveden bel ağrısı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum mide yanması ayrı dert zaten ilk hamilelik gerçekten hiç bir sorunum yoktu ya 33 haftamdayim daha var
UmutsuzPolyanna Wonderful_mom her şey çok farklı geçiyor ilkinde el bebek gül bebek bitirmişim günleri bunda kıçımın üstüne oturunca bile ohoo ne dünya nimetleri varmış kafasına giriyorum devamlı tempo istiyor bünye kdjdj🤣🤣
Elifim17 gldn065807 ay aynıyız ya. İlk hamilelikte bişey yoktu benimde bunda bel ağrısı eve hapsetti beni. Mide yanması desen aman Allah zaten 🤦🏻♀️
Wonderful_mom UmutsuzPolyanna hahahah prensesler gibiydik ilkinde simdi hersey batiyor bana da 😂😂😝😝 ilkinde uyumaktan 19 kilo almistim bunda daha 5.6 😝😂
Tubaberen Ben kızımı yıkarken kendimde giriyorum ikimiz beraber yıkanıyoruz hiç yorulmadan kendisi guzlece yapıyor banyosunu ben lifliyorum okadar çokta keyifli güzel oluyor bizim için . 4 yaşında ve kız sizinde kızsa tavsiye ederim beraber duş almayı 🥰
Wonderful_mom Tubaberen benimki 4.5 yasinda ama o yikayinca icim rahat etmez ya iyi yikarmi ki . Beraber yaptigimiz oluyor simdi gobegim var diye yapamiyorum cok cocugun pskljisi bozulur maazAllah o gobegi gorunce 😂😂😂😝😝
Melos12 Wonderful_mom ilk hamilelikte hep yatardım ama şuan hep oğlumun peşindeyim 😂 yorucu ama güzel💙
Asel2520 Wonderful_mom aynı bende öyle ya ilk doğumum sezeryandı belim ağrıyor hemen kızıma duş aldırırken alt değiştirirken çok zorlanıyorum hiç durmuyor 2 yaşında
Somerkadir4 Wonderful_mom 🥰benimde oğlum var okula gidiyor 5 yaşında sabahçı her sabah 7 de kalkar onu olula hazırlar ve götürür getiririm yürüyerek yaklaşık 8000 adım her gün onun dışında ev işleri oğlumun banyosu aktivitesi falan yani herşey bende 34. Haftadayim elhamdülillah bı sıkıntım da yok 🤲💜
Wonderful_mom Somerkadir4 masallah sen bordo berelisin cnm tebrik ederim ben bir gun ciksam dışarı o gun pertim bugun ciktim diye bebek asagiya dgru baski yapiyor sanki doguracakmisim gibi😂
gldn065807 Wonderful_mom evet oğlum büyük çok şükür valla şuan ben kendime zor bakıyorum küçük olsa ne yapardım diyorum
Zehra9616 Wonderful_mom hersey müq kocam corona onun disinda bide surekli wcde yatma istegim varr keske klozet olsa 😃
Wonderful_mom Zehra9616 Allah sifa versin canim basindasin demekki hamielligin ondan bu sık sık wc ye gitme ihtiyaci
UmutsuzPolyanna Wonderful_mom aynen kuzum ilkinde bulantılar yüzünden başta biraz verip sonra 16 kg almıştım bunda 14 kg verdim 4 aldım ndjdj🤣🤣
Melos12 Wonderful_mom haha valla yapcak bişey yok bacım gelen gideni aratırmış bizimkinde o hesap 😂😂😂
Tubaberen Wonderful_mom bence güzel olur kızım çok keyif alıyor öyle öyle öğrenecekler bence relax olun zaten hamilesiniz öyle öyle öğrenecekler 2 kere sampuanlayip ovyalıyor güzelce bende duruluyrim lifini yapiyorum onlar banyo keyfinden sizi gormez merak etmeyin hem orda kardeşleri olduğunu biliyor bideycik olmaz 🥰 bence deneyin işinize yarayacak . Nekadar pis olabilirlerki zaten 👼