irem-Dora kahvesever__ İllaki denk gelir, benimki elinde çikolatayla geldi bir gün ye de hareketini göreyim diye, iki elini de karnıma koydu anca öyle bir tane tekmesini hissetti başka da yok 😂
irem-Dora kahvesever__ 😂😂 gidişat öyle olacak gibi, yazık hareketini hissedemiyorum diye her gece kafasını yaslayıp kalp atışını bari duyayım diyor, üzülüyorum bazen haline
blueberyy00 kahvesever__ 20′li haftalarda bizimkide öyleydi elini koyunca bizimki de öyle oluyor 32 geldik hala canı istemezse oynamiyor anlıyor bizim çözüm de eşim arkasını dönüyor bende karnımı sırtına degdirip sarılıyorum öyle oynuyor beline beline vuruyor babasının 😂😂
kahvesever__ blueberyy00 valla benim eşimde öyle bizim oğlumuz olucak oğlum niye naz yapıyorsun erkek adam baz yapar mı diyor 😂😂
blueberyy00 kahvesever__ yaa çok uyanıklar anlıyorlar direk elin ağırlığından mi ısısından mi bilmiyorum ama şaka gibi anlıyorlar ancak elini koyup uzun süre beklemeli altında rahat haraket ettiğini anlaması için
kahvesever__ blueberyy00 aynen doğru anlıyorlar gerçekten ben konuşuyorum konuşuyorum 2 dk sonra vurmaya başlıyor eşime diyorum ki anlıyor bizi vuruyor bak tepki yapıyor diyorum eşimin de çok hoşuna gidiyor