AslimErcan Merhaba arkadaşlar hamilelik süresinde denize giren varmı acaba aranızda🤔ben 2.5 aylık hamileyim çok istiyorum bunaltıcı sıcaklarda deniz kum güneş ama herhangi bi sakıncası varmıdır acaba 🙄🙄
ElifKurtuldu AslimErcan ben b AslimErcan ben 29 haftalıktım tatıle gıttık girdim denize bi sorun yasamadım
mLcLk AslimErcan mutlaka doktorunuzla görüşün bu konuyu sizin takibinizi yaptığı için bizden iyi biliyor durumunuzu. Sadece şunu söyleyebilirim risksiz gebeliklerde denize girmeyi öneriyor doktorlar, risk varsa önermiyorlar.
Hulyarecep AslimErcan riskli bir hamileliğin yoksa eğer tam aksine öneriyorlar bende 28.haftama kadar hep havuza ve denize girdim şimdi ağırlaştım evden çıkmak zor geliyor diye gidemiyorum son Ayda nasip oluraa tekrar devam edeceğim doğumu kolaylaştırıyor
Gulsen1 AslimErcan doktorunuzla görüşün bir sıkıntı yoksa doktor izin veriyor. Ben 5 aylıkken denize girdim çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Vona Üçüncü ayım bitti yaklaşık bir aydır giriyorum denize ve yüzmek çok iyi geliyor ama çıkar çıkmaz hemen kuru birşeyler giyiyorum ıslak durmuyorum üşütmemek için .😊
Brlgry Ben şuan 16 haftalık hamileyim ve denize hep girdim havuz sakıncalı ama Deniz iyidir önemli olan hususlar düşük tehliken olmayacak ilk kalp atışlarını duyana kadar beklemek ve ıslak mayo ile durmamak 😊
Nlyakts AslimErcan benim baktsizligim mi bilmiyorum ama ben girdim uc gun enfeksiyondan hastanede yattim denizden olduguna eminim insallah siz bi problem yasamazsiniz korkutmak istemem her bunye farkli cunku
AslimErcan Nlyakts Eveet doğrudur kaç aylık gebesin??Tabi bide denizin temiz daha az kalabalık olan koy gibi yerleri tercih etmek gerekir diye düşünüyorum🙂
Nlyakts AslimErcan su an 35im sanirim 33 te falandim cok sakindi girdigim yer ama malesef olacagi varmiss
AslimErcan Eminehatun her gittiğimde unutuyorum önmzdeki hafta 2li tarama testi var o zaman sorucam inşallah
pamuk_anne AslimErcan sanırım 12 haftalikken girdim, hem havuz hem deniz. Bir sıkıntı yaşamadık ama bence siz yine doktorunuzla görüşün.
MelikeOkdem Doktoruna danış doktordan doktora farkediyor benim doktorum havuza sabahları girebilirsin denize gir demişti
Ozge1008 AslimErcan ben 2 aylık hamileyken girdim bir hafta boyunca. Islak mayoyla durmayıp denizde keskin hareketler yapmadım. Bir zararını görmedim çok şükür. Doktorum denize girebilirsin havuz girme demişti