Abdusunannesi Bayhanayse tabi ki her işimi kendim yaptim.bi sorun yaşamadım riskli gebelik yoksa sıkıntı olmaz 😌
Sedanurcini0101 Bayhanayse son 4 gunum temizligimi bitirdim cok şükür perde de astim dolapda sildim zor oldu cok yoruldum ama yardim edecek kimse olmayınca maalesef iş başa düşüyor
Morprenses Bayhanayse kaç haftalık olduğunuza bağlı çok ileri değilse ben de işlerimi yaptım çoğunlukla ama son aylar dengesiz oluyor vücut Allah korusun
uyanancirkiin Bayhanayse doğuma 20 gün kala bi enerji patlaması gelmişti. Bütün perde cam ne varsa eve kadar dip köşe temizlemiştim tek başıma. Şuan 20 haftalık hamileyim keşke o enerji bidaha gelse çok ihtiyacım var 😅😅
Bayhanayse Abdusunannesi Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum biraz. Riskli bi gebeliğim de yok. Çok kararsız kaldım. 😑
Bahar1508 Bayhanayse bende asıyorum dinlene dinlene normal bi gebelik geçiriyorum riskli değil her işi de yapıyorum ama kendimi yormadan gün içinde dinlenerek uyuyarak
Abdusunannesi Bayhanayse ben her türlü isi kendim yaptim fazla yorulmadan zorlanmadan ikinci bebeğim olacak yine her işimi kendim yapicam ınsallah korkmayın 😌
SerraveAnnesii Ben perdeleri çıkartıp yıkıcam ama asma işini eşim yapacak. Riskli bir hamileliğim yok ama uzanmak hamilelikte sıkıntılı bir durum. Allah korusun düşebilirsin bence hiç riske atma
Aslylmz Rahat asabiliceklerimi kendim astım cok uzanmam gerekenleri eşime astırdım canım zaten baslarda yapmadım 35. Haftada yaptım dogum yaklastıgı için zar zor yavas yavas yaptım hep
Bahar1508 gunannesiii valla ben 32 haftalığım hala kendi işimi kendim yapabiliyorum şükür dün banyoyu temizledim elimde çamaşır yıkadım günlük temizlik yemek bulaşık çamaşır balkon bir şey olmadı 😂😂😂 5 katta oturuyorum günlük 1 defa iner çıkarım markete ya da bebeğe bir şey almaya kuaföre
Bahar1508 Bayhanayse merdiven sağlam ise cık yoksa çıkma nolur kollarını indir kaldır ağrı olacak çünkü
Aslylmz Bayhanayse öyle asıcaksan sen asma canım ben öyle asmadım mesela yatak odasındakileri astım yatak pencerenin yanına denk geliyordu yüksekte olunca rahat asabildim ama merdiven falan Allah korusun tansiyonun oynayıpta düşersin falan sende eşine falan yaptır
SerraveAnnesii Bayhanayse Yani ben olsam yapmazdım eşin yardımcı olmaz mı ? yine de kendin yaparsan da çok dikkatli ol