Elfs Anneler hem lansinoh göğüs pedi hem de baby me kullanan oldu mu hangisinden memnunsunuz? Ya da başka marka kullanıp memnun olan var mı?
Rum-1 Elfs bende burda bekleyeyim :) ben baby me markasının aldım eltimin önerisiyle bakalım deneyip görücez :)
Buket1509 Elfs canım ikisini de kullandım aynı şekildeler ama benim tercihim lansinoh oldu daha yumuşak ve rahat geliyor bana
Elfs Buket1509 rahatlık benim için çok önemli sütyen bile sevmiyorum 😃 ama fiyat farkı da çok var rahat edemezsem lansinoh alırım ama ya edersem boşa para vermek istemiyorum. İkisini de denemek lazım o zaman.
Buket1509 Elfs bende hiç sevmiyorum sütyen ama göğüslerim büyük bide emzirmeden dolayı iyice büyüdüler evet fiyat farkı var canım dediğin gibi ikisini de dene ona göre karar ver
Buket1509 Elfs kuzum valla kızım 4 aylık hala kullanıyorum bazılarının 2 3 ayda göğüsleri terbiye oluyormuş ve süt boşuna akmıyormuş göğüsten ama benim hala akıyor o yüzden tamamen vücuduna bağlı
Melek141120 Kesinlikle lansinoh alın ben baby me aldım ama hastanede lansinoh verdiler daha çok beğendim hem daha geniş hem daha ince kullanımı çok güzel. Kraft da kullandım oda güzel ama baby me bir daha almam yani
Elfs Melek141120 teşekkür ederim göz önünde bulunduracağım 🙏 peki baby me yi neden beğenmediniz ? Kraft ve lansinoh yu kıyasladığınızda hangisi daha iyi?
Melek141120 Elfs yani ikisi aynı fiyat ben olsam lamsihoh alırdım daha iyi gibi. Ya baby me gerçekten daha dandik emişi kalınlığı falan memnun kalamadım diğerleri daha güzel emiyor
kuzeymomsss Elfs bende lansinoh markanın aldım daha kullanmadım fakat kraft ile arasında bence çok fark var. Kraft bana baya kalitesiz geldi, tabiki herkesin kendi tercihidir
Melek141120 Elfs ben 1 aydır kullanıyorum ama artık daha az kullanıyorum ilk başta daha çok ihtiyacım oluyordu. Bence düzeni tam oturunca gerek kalmayacak çünkü ilk başta alışmadığından da çok akıyor süt