kayraninannesii Minik oğlum annen mavi alması gerekirken yine hardal bir müslin etek bezi aldı e bebekte indirimdeydi ama laciverti de vardı oda cok güzel bir tondu ama bu renge daha cok vuruldum 🥴☺️
Cicilibicili kayraninannesii erkeklerde ben de mavi değil de böyle toprak tonları seviyorum. Bence güzel seçimler olmuş☺️
Ipekkarakus0 kayraninannesii bende hiç mavi renk almıyorum sevmiyorum coğunlukla hardal kiremit tonları bence daha şık sağlıcakla gelsin inşallah 🌸
Ahmetinannesi25 kayraninannesii benim de oğlum olack inşaallah çözgü şeyi hardal renginde çok seviyorum ben de
Bebiscann kayraninannesii bu renk çok güzel canım bende oğluma hardal rengi kıyafet almıştım çok güzel annesi, güle güle kullanır inşallah 🙏
Esra_G Çook güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın. Hiçbir rengin cinsiyeti yoktur doğru tonu yakaladıktan sonra oğlum olursa pembe bile giydireceğim : D
Ahmetinannesi25 kayraninannesii ben de de var annem ya da kayinvalidem heo kiziyor bu ne boyle deyie erkek coxgu boyle renk giyer mi diye
Pheebs Gule gule giysin cok canlı cok guzel eminim cok yakışır 🌸🌸 kıza da erkeğe de her rengi yakistiririm ben de bebis daha onlar rengarenk olacaklar tabi😍