Ezgistn 14+4 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim o yüzden bilmiyorum ney normal ney değildir yardımcı olursanız sevinirim. Karnım gözle görülür şekilde kalp gibi atıp hareket ediyor ve bu beni korkutuyor haftam erken olduğu için. Böyle bir durum yaşayan varmı normalmi doktorumda izinde pazartesi gidecegim eşimde çalışıyor işte
Aybebek Ezgistn ben onu bebeğin kalp atışı zannederdim karında bulunan aort damarıymış canım ben 23. Haftamdayım benim halen var bisey olmuyor korkma
gonulcelen Ezgistn bebeğin kalp atımını dışardan görmeniz imkansız 29 hf olduk o atma bnde de var ama kalp atışı olamaz çünkü bebişim o tarafta degil o sanırım plesantaya giden damar
Ezgistn Aybebek ilk kez karnimin hareket ettiğini gözümle görüyorum daha önce düşük riskiyle hastanede yattım üç kez o yüzden en ufak birşey tedirgin ediyor beni çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz
lovin4you sizin kalp atışınız 🌹 bütün hamileler başta heyecanlanıyor sonra fark ediyorlar eşlerde de aynı
Aybebek Ezgistn bebeğin dışardan kalp atışını hissetmek imkansız zaten.. Ben öyle zannederdim diyorum. Doktoruna danışırsın
Brlgry Sizin kalp atışınız herkezde olur ben16 haftalık hamileyim Benimde göbeğim atıyor endişelenecek bir durum yok 🙋🏼♀️
Mrvik Bu çoğu hamilede olan bir durum kanınız normalden daha hızlı ve fazla pompalandığı için aort damarınızın atışınızı rahim ve karın bölgenizde de gözle görülcek şekilde inceleyebiliyorsunuz. Korkulacak bir şey yok☺️
Ezgistn Mrvik ohh vallahi yorumlardan sonra icim rahatladı çok teşekkür ederim. 5. Haftamdam bu yana düşük riskiyle bebeğim rahim ağzına yakın olduğu için hastanelerdeydim en ufak şeyler tedirgin. Ediyor hemen malesef
parasetamoll O haftalarda bende de oluyordu hareket filan sandım 😂😂 Ama eşim de doktorum da oradan geçen aort damarı olduğunu belirtti ve senin kan akışın nabzın oluyor o 💙
cito83 aynısı bendede olmuştu iki ayrı doktora sordum önemsemediler sinir sıkışır dik otur yürüyüş yap dediler rahim büyüdükçe diğer organları sıkıştırır dediler normal yani