Bilgecee Aysenur5 ben de Mersin’de yaşıyorum 31 haftaligim forum yaşama gidiyorum ama doğum ücretini bilmiyorum. Ben de bir post açmıştım Medical Park sezeryan ücretini sormuştum ama kimse cevap vermedi. Acaba giden var mı? Orda Ayşenur hanım var ilk sezeryanimi onda yapmıştım çok memnundum malum şimdi çok pahalı gidemiyorum ama gene de merak ediyorum acaba ne kadar ? Sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Memnun musunuz ?
Yesilelma Banuc bak orası çok güzel giden herkes memnun yengem doğum yaptı orda çok memnun kaldı şimdi diğer yengemde doğum için gitmeyi düşünüyor
Aysenur5 Bilgecee benim arkadaşım yakın zaman da orada oldu ama eşinden dolayı ucret ödemedi fakat bir rakam vermesininistedigimde 6bin civari demişti. Doktorunu da bayandi
Aysenur5 Bilgecee ben kontrolleri şehir hastanesinde Mercan hanıma gidiyorum eskiden medicaldeydi ilk etapta halduna gidiyordum gitmez olaydım neyse su hastanesinde Tuğrul bey var yaşlı ama cidden çok iyi özel de doktor olarak belirledigim de Tuğrul bey
Merve3344 Bilgecee merhaba forum yaşama gidiyorum ama Medical parktan fiyat aldım 5250 dedi forum.yadamda 4.250 dedi
Bilgecee Aysenur5 aanladim canım çok teşekkür ederim fikir oldu en azından forum yasamla arasında pek fark yoksa medicale gideyim diye düşündüm ben de. Ayşenur hanımi çok seviyorum çok güveniyorum çünkü.
Havvaa77 35+3 Forum yaşama gidiyorum kahverengi akıntı geliyordu iki gündür alalım dedi Himmet bey yarın gideceğim hazırlıklı olarak alır doğuma diye tahmin ediyorum sancım ve kasık ağrım çok dua edin korkuyorum arkadaşlar. Baştan beri sezaryen istiyorum.
Gagi Havvaa77 ay günümüz aynıymış seninle. 😍 hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah. Hiç korkma. Zamanı gelmiş demek ki
dml33 Havvaa77 bn ilk doğumu 35in içinde yaptm hıc skinti olmadi çocukta hıc kotu düşünme cnm sadece sarılık oldu sonradan solunum falan allaha şükür skinti yasamadi ciger gelistirici falanda olmamistm