rukenaslan Tecrübeli anneler az önce trendyoldan chicco nun tırnak bakım setini aldım içinde tırnak makası törpü makas filan her şeyi var sizce hepsi gerekiyor mu yoksa iptal edip sadece tırnak makası mı alayım
Gizemmela rukenaslan ben sadece tırnak makası aldım kullanılacağını düşünmediğim için ama bilmiyorum tabiiki 🙄
Sed22-09 rukenaslan tırnak makası değil de tek makas alman çok daha mantıklı çünkü o eti kesmiyor diğer tırnak makası ile etini kesme riskin var canım ben öyle yaptım çok rahat oluyor
EryaCa rukenaslan Ben de aynısını almıştım çantalı sadece tırnak makaslarını kullandım diğerleri bir işe yaramıyor
sedaa_aa rukenaslan ben ilk zamanlar çabuk kırıldığı İçin tırnakları törpü kullanıyordum. Büyüdükçe tırnak makasını kullanmaya başladım bence aldıysanız iade etmeyin törpü de kullanışlı oluyor
Gagi E bebekte 20 tl ye makas törpü ve tırnak makası seti var. Oğluma onu almıştım. Kızıma da sadece tırnak makası aldım. Çünkü sadece onu kullandım ilkinde 😊 fazla pahalı teferruatli şeylere hiç gerek uok
rukenaslan Gagi ben tirnak bakim setini 100 tl ye almistim iptal ettim simdi sadece tirnak makasi aldim
Ysgl26 E bebekten baby plus un 3 lü setini alım makas tırnak makası törpü. 15 tl ye geldi. 100 200 lira veremem doğrusu tırnak makasına
rukenaslan Ysgl26 bencede sadede tirnak makasi gerekliymis bende iptal ettim sadece tirnak makasi aldim
mercimeginannesi71 Peki tarak olarak ne aldınız. Su an trendyolda keçi kılı tarafı var bebekler icin doğalmıs ikili set 60 küsür fiyatı da iyi sizce alınmalı mı
Fundabshn Ben bunu aldım canım kullanıyorum gayet memnunum özellikle burun aspiratöründen 💞 E bebek Bebek Bakım Seti
FAa rukenaslan e bebek indiriminden sevibebenin tırnak setini aldım normal makas,törpü, cımbız ve tırnak makası 32 liraya düşmüştü.