Hayalcinar 7 Mart insallah sezeryan olacağım ücreti ödedik önceden şu an bir kaç kişiden duydum özel hastaneler covidli olunca devlet Hastanesi’ne sevk ediyormuş diye gerçekten öylemi ?
Gizemmela Hayalcinar aaa bende durayım burda çünkü bende ödemeyi yaptım inşaallah öyle birşey yoktur 🙏🏻 Haftaya kontrolüm var sorarım doktora bu konuyu aklımda kalmamış olur 😊
sansli_anne Hayalcinar hayat hastanesinde covitli doğum yapanlar var canım sevk edilmiyor benim arkadaşım covitken orada doğum yaptı
Hayalcinar Gizemmela bende 25 inde gideceğim de bu aralar etrafımdaki herkes covid bende 4 ay önce olmuştum hafif atlattım ama eğer olurumda devlete sevk ederlerse ne yaparım bilmiyorum ikinciye sezeryan olacağım çünkü 😥
Songulkrkmz Gizemmela merhaba acaba doktorunuz dışarıdan mı? Birde önceden ödeme yapılınca ücrette indirim oluyp mu bu sebeple mi önceden yaptınız
Gizemmela Hayalcinar inşaallah öyle bir şey yoktur gerçi benim medicana iki hastane arasında farklar olabilir ama en azından bilgi edinmiş oluruz
Gizemmela Songulkrkmz ödemeyi son anda da yapabiliyorduk medicana’nın doktoru ben sadece hazır para varken harcanmasın diye önceden yaptırdım
Gizemmela Songulkrkmz hastanenin kendi ücreti 9000 demişlerdi doktorum sigortayı söyledi, sigorta yaptırınca 6000 ödedik