Betulmtn Mube_iz insallahh 🤲🤲 valla ben geçen ay 16. Gün adet olunca yıkıldım. O yüzden bu ay bekliycem dedim.
minigiminannesi03 Mube_iz Amin inşallah yorucu yıpratıcı bir dönem allahim hayırlısını nasip etsin inşallah
melekmommm Mube_iz benimde 3.5 sene oldu ikinci aşılamayı olacagım çok korkuyorum tutmayacak diye 🥲 allah hayırlı etsin canım çok sevindim darısı bana inşallah ❤️💐
Mube_iz melekmommm bende çok korkuyordum hatta tüp bebeği bile düşünmeye başlamıştım. Ama Allah büyük nasip etti ve oldu çok şükür umarım sizde kısa sürede aşılamadan sonuç alırsınız 🥰🥰
Ferda_33 Mube_iz maşAllah süphanAllah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH benimde 4 cü senemde öğrendim Rabbim tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın inşALLAH 🤲😊♥️
Ada9y Mube_iz Canım bi bakabilir misin ben mi yanlış görüyorum, dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım 
Ada9y Mube_iz Canım bende aşılama yaptım 8 nci günümdeyim bekliyorum. Hiç belirtin oldu mu ne zaman test yaptın, idrar mı kan mı ?
Mube_iz Ada9y canım hiç belirtim olmadı sadece kasık ağrım vardı adet olcam sandım hatta o gün anneme gitmiştim ped taktım bide gelir diye. 13. Günü akşamı test yaptım erken testlerden hemen sonuç verdi. Umarım sende pozitif görürsün🥰
Esmezgulcin Mube_iz rabbim kucağına almayı nasip etsin🥰 benimde 2.aşılamam 13.günüm bugün 11.gün erken gebelik testim negatif çıktı