FKHA Elif9292 doktor erkek tahmini yaptı ama emin değil çıkıntı gördüm dedi sadece 12+3 te gitmiştim erken daha dedi
Aozgek Busssx ilaç içmeye direndm taki ben kusmaktan 6 kilo verdim dehidrasyon oldum serum takıldım başladım ilaca bosuna direnme doktoruna sor verir zaten ben ilk erkekti doğuma gidene kadar düşünki onda 72 yle hamile kalıp 72 yle doğum yaptım gene aynısını yasadım zofran/onzyd onda da içtim smdi kız gene onzyd içiyorum
Aozgek Su içemiyodum ağlıyodum kocama sen içte ben ferahlıyım diyodum yediğim herseyi cıkarıyodm cok zorrrr Allah hepinizin yardkmcısı olsn bana onzyd/zofran iyi geldi doktorum verdi..
Ece003 Busssx vallahi hamilelik çok zor birleşmiş Allah herkese yardım etsin bulantılar 2. Trimester de geçiyor 3. Trimesterde geri geliyor bebek baskı yaptığı için artık belim bacaklarım her yerim ağrıyor birde üstüne kovit oldum 🥲
Elif9292 Demekki mide bulantisi cok olanin kizi olur demek yanlis ama benim iki kizim daha var bundada ayni belirtileri yasadigim icin bende ilk basindan beri anladim kiz oldugunu gonlum cok erkekten yanaydi rabbim insallh nasip eder bi tane banada🍬🍬🤲
Sevdanur522 Aozgek onzyd 8 mg verdi doktorum ama nasil kullanicam guvenemedim bana nolur bilgi ver 15 haftalik hamileyim
Aozgek Sevdanur522 hiç korkma ilk çocougumda da içtim sağlıklı doğdu. 2.ye smdi hamileyimmm yine kullanıyorum 23. Haftadayım 9. Haftada başladım. Doktorum gönül rahatlığıyla kullandırdı ikaiinde de.
Aozgek Sevdanur522 oahalı oldugu için doktorlar önce ödenenleri veriyolar sonra bu zofran/onzyd veriyorlar bana prilam verdi 4 defa içtim bana mısın demedi. Zofranı sabah aç karnına uyanır uyanmaz sonra kahvaltı yapıyorum 4-5 saat sonra bi daha içip yemek yiyorum yatarkende prilam içiyorum .
Sevdanur522 Aozgek ben bu gun sabah ac karnina ictim ama ogleden sonra yinr mide bulanmasi cekiyorum artik su icsem kusuyorum ben ne yapicami da bilmiyorum yardim edin