Acee _Lavinya cok sagol canim ama benimki hamilelikden öncede olan biseydi ama sanmiyorum gececegini 😔
GamzeDurmus Kubos01 ya geçmiş olsun, bende bugün tahlil vericem enfeksiyondan şüpheleniyorum bakalım ne çıkacak 🙄
Esraycaan97 Benimde dün aşırı derecede karın ağrım oldu sancı diyeyim hatta uzandıkça geçen bi ağrıydı Sizde de oluyor mu kasıklarıma da ara ara girdi ama dün oldu bugün herhangi bir ağrım yok var mı böyle bişey yaşayan?
Zynpcbi Esraycaan97 doktorunuza sordunuzmu inşallah tekrar etmez geçmiş olsun bende yok bu aralar ağrı vs
_Lavinya Esraycaan97 oluyor oluyor iki güne bir hatta. Ben sancılar ağrılar normaldir diye çok şey yapmıyorum artık😅
Ezgicck Zynpcbi maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🙏🥰 inşallah bu sefer kontrolde bende öğrenirim 😊
Zynpcbi Ezgicck amin inşallah erkeklerde bazen göstermiyor bakalım ne olacak bizede yazarsınız öğrenince 🥰🌹
_Lavinya Esraycaan97 sorabilirsiniz ☺️ evet sürüyor baştan beri ağrılı bir gebelik oluyor benimki😅 alıştım.
Aleynapolatmert Zynpcbi cinsiyetimiz erkekmiş 15. Haftada öğrenmiştik canım, evet magnezyum eksiliginden demişti doktor takviye vermişti
Tugce3535 Zynpcbi detaylı usg için 20. Hafta dedi doktorum . Bir de ayrıca sağlık ocağından aradılar 20. Haftada tetanoz aşısı olmam gerekiyormuş . Kontrole gittiğimde doktoruma soracağım