Mayasol Ben ilk 3 ayda 8 kilo aldım çok aldım sanırım. Şu an 12.haftadayım. Kontrollü kilo almak istiyorum ama iştahım da açık. Siz de durumlar nasıl?
Ipekkarakus0 Mayasol 18+5 hatlağım hiç kilo almadım daha ama şöyle cok dikkat ediyorum hamur işleri tuz tüketmiyorum eğer sen tüketiyorsan bence bırakmalısın
Asyachngr Mayasol 35+2yiz 8 kilo civarı aldım canım yürüyüş yapmadığım gün yok denecek kadar az yürüyüş çok faydalı bence birde öğünlerim düzenli gün arasında sık ama az yiyorum
moom222 Kızlar 59 ile hamile kaldım 12+3 günlüğüm ama hala ayni kilodayım sorun mu bebek için bnm icin
Silacinar Mayasol ben hamile kaldığım kilodayım ne eksik ne fazla kilo almadım 72 deyim 1 gram fazlam dahi yok ( ilk 6 ayım bulantı kusma ile geçtiği için galiba)🤭
GriMavi Mayasol 6. Aya girdim 4 kilo aldım Bana fazla geliyor ama doktor her ay 1 kilo alsan yeter dedi Ondan aldım yoksa aynı kilo da duryodum:) Gebelikte bulantı kusma vs bişeyim olmadı ama iştahsızlık oldu Normal öğün yemeye calısyorum
Busoo Mayasol 23 haftalığım 6 kiloyu son iki ayda aldım doktor diyetisyene git çok kilo almışsın gebelik boyunca en fazla 9 kg dedi