Melek34578890 Benimde kasıntıyla basladı karaciğer değerlerim yüksek cıkınca safra testi yapıldı o da yüksek cıktı ilaç kullanıyorum sabah aksam 3.günün sonunda kasıntılarım azaldı sonra bitti cok sükür 1 haftadır ilacı kullanıyorum yarın kan testi yaptırıp değerlerime baktıracagım tekrar kasıntı ve şişlik olmustu bendede ama bende ki kaşıntı cok fazlaydı her yerimi yara içinde kaldı insallah gecer sizde eğer kasıntı tekrar olduysa değerlerinizde farklılık olmus olabilir mi bu arada doktorum da bana suan 31 haftalık hamileyim 37 e kadar bekleyebiliriz sonra doğuma alıcaz dedi bilmiyorum bekliyorum. Ve bu arada covid gecirip üstüne koleztas olunca 30. Haftada sancıyla hastaneye gittim serum ilaçla sancımı durdurdular suan iyiyim.
BirPatiSever Melek34578890 ursactive mi kullanıyorsunuz sizde. En son alt ast ggt değerleriniz kaç çıktı. İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz 🙏🙏
Melek34578890 BirPatiSever evet onu kullanıyorum sabah aksam toplam 2 tane sizde mi onu kullanıyorsunuz. 170 di bir değerim biri de 150 gibiydi sanırım
A-bcdef BirPatiSever Merhaba bende gebelik kolestası yaşıyorum 2 haftadır başladı. Suan 33+3 haftamdayım benim karaciger asıtlerim 150 cıkmıştı dün test yapıldı 110 düşmüş ben güne 8 tane içiyorum ilacı her yerim kasınıyor gerçekten dayanılır gibi degil ama ilacı kullanmaya başladıgım dan beri biraz azalma oldu tabi hergün kontorole geliyorum ctg bakılıyor bebek leein kalp atışına ikiz bebek bekliyorum eyer degerlerim düşmesse 34 te dogum olucak dedi dr.
BirPatiSever A-bcdef 150 dediğiniz değer safra asiti mi yoksa alt, ast, ggt gibi karaciğer enzimleri mi. Hergün Ctg bakılıyor dediğiniz ne acaba ultrason mu onu anlayamadım. Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah 🙏
BirPatiSever Melek34578890 ben de sabah akşam 2şer tane ursactive kullanıyorum gebeliğimin başından beri. Kaşıntılarım hiç olmamıştı. İlk kez 36. Haftada başladı şişlik ve kaşıntılar. Hem de değerlerim düştüğü halde kaşıntılarım var. İlk değerlerim benimde 150-170 lerdeydi ilacı kullana kullana ast ve ggt normal aralığa girdi alt azcık yüksek 44. Ama değer düşük olduğu halde kaşıntı neden başladı kafam çok karışık. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
A-bcdef BirPatiSever Safra asıtı canım 150 dı ilacı günde 8 cıkardılar 110 düştü. Hergün bebeklerin kalp atısı ve kasılmalara bakılıyor