Asillll Anneler merhabalar 7 haftalığız inanılmaz koku hassasiyetimiz var hiç bir şey yiyemiyoruz ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz
Busssx Asillll 12.haftaya girdim bende aynı senin gibiyim iyileşen değişen birşey yok umarım geçecek 🥲🥲
star3star Asillll koku hassasiyeti bendede var özellikle tüm temizlik deterjan malzemelerine karşı inanılmaz hassasım.çamaşır asarken burnumu kapıylrum resmen.ellerimi yıkıyorum bol duru suyla sabun kokusu gitsin diye okadar tiksinti geldi temzlik malzemelrnden
Askmeyvesininannesi Asillll kaç kişisiniz ? Koku hassasiyetim var desene hassasiyetimiz var nedir 😀 neyse Geçmiş olsun 15 hafta kadar sürer bence. Prilam dr die bi ilaç var.mideyi rahatlatıo bulantılar falan. Belki bişeler yiyebilmen için dr na sorup yazdırabilirsn
Caniminannesi Ben de aynıyım,mutfaga giremiyorum,günde 3 defa prilam aliyorum o yüzde 70 etki ediyor bana
Askmeyvesininannesi Demedov bu doğumdan sonrada devam eder ama. Bugun öğlen uykumuzu uyuduk mememizi emdik gazımız çıktı assfscagaagh😂😂😂😂
biruykusuzanne Askmeyvesininannesi bana da çok saçma geliyor 😃 eşimin ablası da çocuğu için kaç gündür kabızız kakamozı yapamadık demişti eşimde sende mi s***madın biz sadece nevayı biliyoruz demişti 😂😂😂 acayip bozulmuştu
Soncul Asillll le Asillll leblebi cubuk kraker tarhana mermıcek corbasına bol ekmek doğrayıp yemiştim bir tek onlardan tiksinmedim kokmadı bir ıkı hafta sürüyor zaten hiç ağzın bos kalmasın ama leblebi ye ozaman kesiliyo kokudanda kaçmalısın