ipek_45 Park yatak ve dolap almayı düşünüyorum ama acaba oda takımı alıp bir tane de anne yanı beşik mi alsam kararsızım. Sizler ne yaptınız?
iremss ipek_45 odayı hemen ayırma planın varsa yap dursun ama öyle planın yoksa 1 yaştan sonra yapıp birlkte odasına alıştırıp ayırırsnz
Prenseslerimm_3 ipek_45 fazladan odanız varsa oda yapabilirsiniz ama bebek sizin yanınızda olur sürekli odada sadece dolabı eşyaları oyuncakları vs olabilir
Deletedmom623737 ipek_45 Herşey gün geçtikçe zamlanıyorken şimdi yapın bence bu zamanki fiyatla bir daha ki senenin fiyatı farklı olur kaç katı olur kim bilir ben montessori yatak yaptırdım şifonyer aldım ikeadan Bide sepet beşik aldım
gizzzy35 ipek_45 Valla ben yapıyorum açıkçası herşey pahalanıyor. Şöyle bir avantajım var benim eşim kendisi mobilyacı imalat yapıyor yani. O yapacak. Ama malzeme paraları falan uçmuş. Beklemek istemedim o yüzden
_momy_ ben ilk bebeğimde oda yapmıştım istikbal perlabebek takımını aldım şifonyer dolap birde tahta karyola beşik şeklinde iyi ki almışım.kimseyi dinleme gün geçtikçe fiyatlar artıyor şimdi alsan ancak ödenir canım
Bayancorek Yatak odamda beşik sığacak yer olmadığı için ben direk oda yapmayı düşünüyorum başka seçeneğim de yok zaten😊
Nazlimom ipek_45 bebek odasına şifonyer ve dolabını aldım ikeadan ilerde yatak alcağım yanımızda yatcağı için park ytak aldım
happycatnap ipek_45 ben başta almama taraftarıydım ama sonra iyiki de almışız 2 katına çıkmış fiyatlar
Seyma93 ipek_45 bizim uygun odamız var bi de ilk çocuğumuz yapıyoruz odasını aldık hatta daha gelmedi. Ben kararsız olduğum sürede zam gelince 2 bin üzerine koydu. Bence yapıp eşyalarını bir yere koymak mantıklı. Ben ilerde de kullanacağımız bir oda seçtim