serpilctn Benim bebeğim daha çok akşamları tekme atıyor oda çok değil illa durtecen bazen dürtme bile işe yaramıyor keyfi isterse
Hasmeftun serpilctn kiz bebisi niye durtuyon ayni haftalardayiz benimde genelde çok hareket etmiyor aslında ediyor ama hissedemiyoruz zamanla hissedicez her hareketini şimdi erken sürekli hareketini hissetmemiz
Suzan-mustafa55 serpilctn genelde az düzensiz olur bu haftalarda bebekle uykuya meyilli olurlar o yüzden 30 da baslar asıl hareketlenme
Emirin_annesi98 serpilctn cnm her bebek aynı olmuyor bazısı çok hareketli bazısı çok nazlı benim mesela 24 haftalık iken içerde top oynuyordu 😀😂
Asumaan serpilctn aynı haftadayız benim de düzensiz doktora sorduğum da uyuyor onlar 30.hafta net hissedersin panik yapma dedi ☺
serpilctn Hasmeftun ne bilim durtuyorum hareket etsin etmeyince korkuyorum.🤭😂😂bi zararı varmi durtmenin
serpilctn Emirin_annesi98 evet benim arkadaşlarım da öyle diyor o haftada benim ki baya tekme atardı diyor benim ki canı isterse 😃😃
Hasmeftun serpilctn yoktur canım herhalde ama dürtme bebişi zaten arada hareket ediyor durttugunde pek bir etki edildiğini Düşünmüyorum
Emirin_annesi98 serpilctn yani çok kafana takma her bebek farklı seninde bir kaç hafta sonra çok hareketlenir🤭😁
Suzan-mustafa55 serpilctn 30 haftaya gir gorcez bende öyle diyordum ki doktor günde 10 hareket normal diyor benim oğlan bi utrason muayenesinde 20 kez hareket saydı doktor bu yerinde durmuyor diyor
gizzzy35 serpilctn Düzensiz olur. O haftalarda Panik yapan ağlaya ağlaya doktora giden biri olarak 27 haftadan bildiriyorum yeni yeni düzene girdi 😅
Seydasavrak serpilctn cinsiyete göre diyen var bazı bebekler hareketli bende gün içerisinde hissetmiyorum ama akşamları tek tük tekme atıyor
minik22 serpilctn benimki oturduğum yattığım pozisyona bile karışıyor gece daha hareketli uyutmuyor 24 haftalık oldu 😫 bazen daha az hareketli oluyor dürtüyorum bende