DeryaAydnToptas Merhaba kızlar Bugün çatı muayenesi oldum burdan okuduğum kadarıyla cok acıcak düşünüyordum ellini falan sokuyor doktor denildi ama hıc alakası yok 2 parmakla muayene edıyor ve acımıyor kendınızı acıyor diye kasmayın 😊
Estur DeryaAydnToptas bende haftaya olucam canım inşallah dediğin gibi olur ☺️ Birde çatı muayenesi açılmayı tetikliyor mu acaba bir bilgin var mı
Ozlemozlm Cnm cati muanesi ve alltan muame arasindaki farki biliyorum ama sadece şunu merk ediyorum altan mhanede catala cikilmiyor sedyenin utunde yapiliyor cati muanesinde ise calata cikiliyormu nasil oluyor
DeryaAydnToptas Ozlemozlm çatı muayenesi de normal ultrasonda baktığı yerde baktı çatala falan cıkmadım yani 5 saniye falan sürdü zaten
DeryaAydnToptas Estur net bilgim yok canım ama ilişkiye girmiş gibi sonucta doğum kolay olur derler ya 😃
Hsna1 Bayramın ilk günü çok sancım oldu akşamınada sancılarım artınca acile gittik düzenli sancılarım vardı doğum başlamış olabilir diye bakmak istediler çatı muaynesini ilk defa o gün oldum burda bende okur korkardım ama gerçekten korkulacak birey yokmuş ebe benimle konuşarak espriler falan yaptı rahatlamam için sonra sakın ol başlıyorum dedi hala konuşmaya devam ediyorduk Allah iyi insanlarlarda karşılaştırsın o da çok önemli
Ayse53 Hsna1 bencede doğum hamilelik tamamne şans. O an kimin eline düşersen. Allah merhamet versin hayırlı iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin
Ozlemozlm DeryaAydnToptas hani doguma goderkn iki bacak sonuna kadar aciliyor ya dogum pozisyonun da ki gibimi cati muanesi cnm O sekildemi oluyor cati muanesi
Neshaakin DeryaAydnToptas benimde merak ettiğim çatı muayenesinde sadece parmağıyla kontrol ediyor doktor değil mi yani açıp oraya gözüyle bakmıyo değil mi ?
Zhrnc Ozlemozlm normalde çatala çıkartıp o şekilde kontrol ediliyor Muayene masasında çarı kontrolünü hiç duymamıstım Ben çatala çıktım bacakları ayırman gerekiyor Doktor o şekilde sağa sola bastırıp kemik yapısına bakıyor
DeryaAydnToptas Ozlemozlm aynen canım o pozısyonda oluyosun doktor söylüyor sana zaten Doğum pozısyonu al bacaklarını ac dıye
DeryaAydnToptas Zhrnc çatala çıkıp çıkmaman önemli degılki canım sonucta o pozısyona gırıyosun bacaklarını açıyorsun
Estur Tugbakybzc benim doktorum 38. Haftada yapıyor canım ama herkes farklı oluyor 37 38 39 arası oluyor genelde
DeryaAydnToptas Tugbakybzc doktoruna sor istersen ama genelde gebelıgın iyi gidiyorsa olması gereken 38. Hafta 😊
DeryaAydnToptas Gugu yukarıdakı yorumlardan bakabılırsın canım. Genelde 37.haftadan snra bakıyo doktorlar