Askiletotomsu Kızlar bebek nerde hangisi bebek ben bişey anlamıyorum. Ultrason cihazı kalitesiz mi acaba yoksa tüm ultrason görüntüleri böyle mi olur ?
Sinoooom Askiletotomsu kaç haftalıksınız ? Bazı makinelerde yada doktorda mı diyim bilemedim ama görülmüyor 25 haftalığım da gittiğim de doktor elime aynı şekilde böyle bir resim verdi 😂🤦🏻♀️
Ozge Askiletotomsu cihazıyla alakalı olabilir. Ya da cihazın çıktı verdiği bölümde de sıkıntı olabilir
Halime0638 Askiletotomsu https://imgyukle.com/i/owDmd1 bak burda gösteriyor ama siz anlamamissiniz biraz sorunlu cikmis ciktidan kız baktıkça emin olamadım 😂😂😂 ama ben direk bebeği orası gördüm bide baskalari baksin kizlar bebek nerde
Askiletotomsu Halime0638 ya halime kahkaha attım yaaaa Allah seni napmasin Orada hayalet gibi bişey uçuyor onu benzettin demi hahahaha😅😅😅 yok yok doktor onu bebek olarak göstermedi 😅😅😅ama nereyi gösterdiğini de anlamadım Ay çok gülüyorum şuan sana ya .😅😅Allah seni
Halime0638 Askiletotomsu 😂😂😂😂😂 kiz bende kendime gülüyorum baktim bebek gibi dedim herhalde bu sonra girdim baktim dedim Allah Allah yaaa bunda bi gariplik var yazdigimi tekrar duzenleyip baktikca emin olamadım diye çevirdim 😂😂😂😂 ne güzel güldürdüm işte sonradan fark ettim keseyi ya var ama hic bi yeri belli degil bende onu bebek sandim sonradan anladım 😂😂 kocaman ultrasonda o kadar küçük olması imkansiz bebek orayi tamamen kapliyordur da iste net değil ama bence erkek içime öyle doğdu 😄😄
Halime0638 Askiletotomsu 😂😂😂yavrum sonuçta orda bisey varmi var 😄😄😄 bebeği bulamasamda biseyler görmüşüm iyi yönünden bak 😂😂😂