Ezgikurtoglu Merhaba arkadaşlar ben 34+3 haftalık hamileyim başından beri Tanser beye gidiyorum doğumum yaklaşıyor ama hastane ve doktorun doğumuyla ilgili bi bilgim yok daha önce doğum yapmış olan varsa yazabilir mi süreci merak ediyorum şimdiden teşekkürler ☺️
Ozdenbayrak Ezgikurtoglu bende tanser beye gidiyorum zaten mükemmel bir doktor bir arkadaşım onda hem tedavi hem gebelik hem doğum yaptı çok çok memnun olduğunu söyledi bende muanelerinden hersryinden çok memnunum açıkçası anadolu hastanesini çok sevmememe rağmen sırf doktor için gidiyorum
Ezgikurtoglu Ozdenbayrak Evet ben de çok memnunum ve güzel şeyler duydum ama doğumum yaklaştıkça panik oluyorum doğum sürecini konuşamadık henüz o yüzden bilgisi varsa dinlemek istedim siz kaç haftalıksınız acaba
Ozdenbayrak Ezgikurtoglu benim daha 25+5 ikinci gebeliğim ilki sezaryen olduğu için buda öyle olucak 38 den snra gün plânlarız birlikte diye konuştuk bizde
Ezgikurtoglu Ozdenbayrak Anladım benim ilk gebeliğim çatı kontrolünden sonra karar vereceğiz dedi ama daha yapmadı 36. Haftamda randevum var bakalım herhalde yapar belli olur diye düşünüyorum sezeryan doğumunuz nasıl geçti acaba ben normal doğumdan biraz korkuyorum da 🤭
Ozdenbayrak Ezgikurtoglu benm ilk doğumum çok iç acıcı geçmedi doğum sonrası olarak 🤭 ama her doğum bir olcak değil boşver düşünme düşündükçe panik yaparsın o hastaneye giriceksin ve elbet dogurucaksin öyle düşün içinde kalmıyor 🤭😁🤭😁