mrv2505 Kızlar selam hepinize. 13+3 günlük gebeyim 2 gündür çok yoğun akıntım var ve bugün karın agrim var adet sancısı gibi normal mi bu haftada 😑
Minikanne123 mrv2505 ben de aynı haftalardayım alt karın ağrısı var bende de bi geçiyo bi başlıyo anlamadım 🤷🏻♀️
Merveosme mrv2505 bende 13+4 günlük gebeyim kaç gündür adet sancısı gibi ağrım var adet günlerimdeyim sanırsam o yüzdendir ama bugün çok şükür geçti Normaldır diye düşünüyorum 😊
96- mrv2505 iç çanaşırını ütüle gün aşırı değiştir ayaklarını sıcak tut bende de öyleydi enfeksiyon çıktı 18+2 günlük hamileyim hala enfeksiyonum ağrım ve akıntım var 🤷🏻♀️
mrv2505 Minikanne123 2 gündür var benim ya kafayı yicem dolu dolu kasıklarım sanırım enfeksiyon oldum. Öyle tahmin ediyorum 😑
mrv2505 Merveosme acile gittim şimdi doktor düşük tehliken var dedi sabah kendi doktor uma gelicem kalp atışlarını duyunca icim rahatladi biraz
Merveosme mrv2505 İnşallah canım dualarımdasın🤲🏻Sancı varken kanaman yoktu neden başladı ki kanaman ya
Merveosme mrv2505 Ayyy çok üzüldüm yaa🥺🥺Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻