Sdkkk Merhabalar bugün girdiğim ultrasonda bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim. 16+4 haftalığım. Cuma günü tekrar ultrason için gitsem aynı hafta da 2 kere girmemde sakınca var mı. Bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏
mercimekveannesiiii Ben arka arkaya iki gün girmiştim covid oldum da bilmiyorum sma riskli gebeliklerde de çok giren var
Sdkkk mercimekveannesiiii ben bugün 3 lü tarama için devlet hastanesinde büyük ultrasona girdim cinsiyeti öğrenemedim. O yüzden tekrar doktoruma gidip ultrasona girmekte istiyorum inşallah sorun olmaz. Kendi doktoruma gittim aynı gün de iki ultrason olmaz dedi 🤷🏻♀️
mercimekveannesiiii Sdkkk kaç haftalıksınız ben 18. Haftada kız olarak öğrendim oda net değildi 🙈 ama galiba kızım oluyor 😍
gulsonmez27 Sdkkk ben de sorun olmaz diye biliyordum ama doktorum ultrason dalgasının bebeği rahatsız ettiğini söylemişti.O yüzden ultrasona arda arda günlerde gireceksem kısa tutardı hep.
Sdkkk mercimekveannesiiii hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰🙏 ben 16+4 haftalığım
Sdkkk gulsonmez27 özür dilerim anlayamadım kısa tutardı derken ne demek istediniz ☺️Mesela bugün girdiysem kısa sürede tekrar mı girmeliyim. Ben üzerinden geçsin diye cuma gireyim dedim ama daha erken mi girmem gerek ?
Tubmavi Hiçbir zararı yok. Her yerde yazıyor doktorlar da söylüyor. Riskli gebeliklerde çok çok sık girilenler var.