Mocuzemiz Pinarr35 benede doktor deqiq demedi cinsiyyeti amma mende 14 hafta belimde kasikda hic bir agrim yox dun gece atewim oldu 38 cok.korkdum beebeke neyse olurmis deye
Cansuturk Leyyaall ama gelşyo kanamalı yani anlamıyorum şnce bi kanama alanı böyleyse cok kanama olanı olan nasıldır? Peki bu kanama alanı azken cogala bilirmi böyle bir ihtimal de varmı
Leyyaall Cansuturk evet malesef kanama alanı büyüyebilen bir şey ama siz kötü düşünmeyin benim ayaklarıma kadar inen kanamam olduğunda kanama alanım kapanmıştı son kalan kanmış 🤷🏻♀️
Cansuturk Leyyaall yarın muaynem var ins hersey yolundadır İnsan kafaya cok takıyor malesef. İyi dğşünsende bi noktada hersey gelebiliyo aklına allaha emanetiz bide gece ısınıyoruz diye belki daha akıskan hal mı alıyor
Leyyaall Cansuturk bilemiyorum ben sıcak duşa girmemeye dikkat ediyordum, Allahın izniyle biticektir kanama ama kafaya takmamak mümkün değil yarın hayırlı haberler alın inşaallahh
Leyyaall Cansuturk benim 10. Haftada kesilmisti kanama alanim bitmisti simdi 29 haftalik olduk cok sukur
Leyyaall Cansuturk gebeligimi ogrendigim ilk gunden itibaren hep bi lekelenme kanama durumum olmustu yani yaklasik 5-6 hafta gibi sanirim
Caglaaa34 Deletedmom2265 yok yok iş yapmiyorum kontrollü gidiyorum annem geliyor Allah razı olsun. Size de çok geçmiş olsun .. :(