Kuzeyn_annesi Blogbyseli adetten 5 gün önce 12.3 tü , 1 hafta sonra 680 olmuştu , 1 hafta sonra gittm kese göründü, 1 hafta sonrada kalp atışı😊
dezgi Blogbyseli öğrendiğim de 18 2 gün sonra 121 5 gün sonra 903 olmuştu birdaha baktırmadım canim 🙏
Blogbyseli benimmdunyamm maşallah hayırlı olsun :) ben ilk öğrendiğimde 116ydı 6 gün sonra bugün baktırdım 570 çıktı normal mi acaba diye düşündüm ama sanırım ilerledikçe artış da bir o kadar artıyor daha çok yeni
Blogbyseli Kuzeyn_annesi ne güzel hayırlı olsun :) ben de keseyi görmek için sabırsızlanıyorum bugün biraz daha yüksek çıkar diye beklemiştim ama 1 hafta sonra inşallah ben de görürüm :)
-yenisine- Kuzeyn_annesi kuzum bende öğrendiğimde 3 gün vardı daha reglime 97 çıktı sonra 5 gün sonra verdim 2460 çıktı şimdi 2 gün sonra hastaneye gittik keseyi gördük sadece bu cuma vidaya giticez nasipse kalp atışını duymaz inşallah ama çarşamba gidip kan mı versem diyorum 😇
Pulika -yenisine- yaa benimde adet gecikmesinin 10. Günü 2200 lerde cıkmıstı bana cok fazla gelmişti normal o zaman dimi suan 6 haftalık oldum ama bi daha kan vermedşm kalp atısını bekliyoruz insallah hayırlarla hepimiz duyarız sağlıkla tamamlanır hamişlikte
Blogbyseli Pulika sizin baya artmış ultrasonda gözükmesi için 5000 ler gerekiyormuş gördüyseniz zaten kana gerek yok artık :)
Blogbyseli İnşallah hepimiz sağlıkla geçirir bebeklerimizi alırız kucağımıza :) bazılarında çok kısa sürede çok daha büyük artışlar oluyor anladığım kadarıyla kişiye göre de değişiyor ama 2-3 güne 1000 leri görürüz biz de :)
Pulika Blogbyseli 5+4 de kese ve cok kücük de olsa embriyoyu gördük bi hafta sonra kalp atısı için gidicem ama dr m kesenin içinde baska bişe var ikiz mi değilmi bi hafta sonra netleşir dedi