As7 Kızlar bursada bayan olarak riskli gebelik takibinde tecrübeli , iletişimi kuvvetli her sıkıştığımda soru sorup cevap alabileceğim doktor arayısındayım.önerilerinizi alırım
Cocolingo As7 bursada bayan perinatolog bulmak biraz zor, benim bildiğim jimerde bilge çetinkaya demir var onun dışında diğerleri erkek diye biliyorum, devlet bünyesinde çalışan kadın doçentler ille vardır
Ilkmeyvem As7 özel hastane diye tutturmuyorsanız Fakülteyi tavsiye edebilirim benim doktorum riskli gebelik ve doçent Adnan Orhan harika bir doktor
O16fk As7 Bilge Çetinkaya Demir’e gidiyorum. Sorularıma anında yanıt veriyor. Direkt kendisi ile muhattap olabiliyorum. Çok açıklayıcı ve dinleyici bir doktor.
Kubrailkan Ben Merve olguna gidiyorum Anadolu Hastanesi’ne. Bana Instagram’da dahi cevap veriyor 🥰 perinatolog olarak sonomara gitmiştik 🥰
kurabiyemibeklerken Bilge Çetinkaya Demir geçen sene üniv. Hastanesindeyken gitmiştim. Şuanda Jimerde muayenesi var bi araştırın isterseniz
Ikinciyeanne @kurabiyemibeklerken uludag üniversitesinde perinatoloji var mi nasil randevu alinyor bulamadim
Ilkmeyvem Ikinciyeanne ben fakulte de riskli gebelik doçent Adnan Orhan’a gidiyorum inanılmaz iyi bir doktor gebeliğim riskli randevu almak için ayın 27 si internet üzerinden alınıyor ben takipli olduğum için kendisi randevu veriyor
Ikinciyeanne @Ilkmeyvem ilk randevuyu nasil aldiniz yarin doktorun verdigi raporla gel sira hastaneden verilecek dediler telefondan alamadim insallah haftam bitmeden olur
Ikinciyeanne Birde universitede perinatoloji bolumune gorunucem yarin sirq qlmak icin gideceğim ucret aliniyor mu bilginiz var mi
Ilkmeyvem Mucizecim ben de doğumumu Adnan hoca da yapacağım iyiki tanımışım dediğim bir doktor 🤲 gece acilden giriş yapmıştım haber alınca evinden kalkıp gelmişti 😊
Mucizecim Ilkmeyvem kesinlikle öyle kendisine gittiğim için o kadar rahatım ki cok rahatlatıyor hic stres yaptırmıyor iyiki gitmişim diyorum siz kaç haftalık oldunuz
Ikinciyeanne Internetten perinatoloji bolumu bulamadim operatörde randevuya gerek yok doktorun verdigi dosyayla gelin sira verelim dedi inşallah bakarlar yanima yine 200 alıyım o zaman belki ucret alirlar
Ikinciyeanne @Mucizecim gittiğinizde direk perinatoloji diye mi yonlendirdiler cunku İnternet sitesinde perinatoloji bulamadim gebe izlemden mi gidiyorsunuz birde ucret ne kadar ödüyorsunuz yarin gideceğim ama hic fikrim yok
Mucizecim Ikinciyeanne internetten randevu alıyorum adnan hocaya ama randevulari her ayın 28 inde açılıyor 182 lira muayene ücreti eğer normal bölümden gidecekseniz onuda internnetten alıp gidiyorsunuz ordan perinotoloji ye alınıyor uludag üniversitenin kendi randevu sisteminden alıyorsunuz