Ceydaa61 Yakın zamanda Avrupa Yakasında detaylı ultrason çektiren annelerimiz nerde ve ne kadara çektirdiniz. O kadar baktım bulamıyorum. 1000₺ altında fiyat veren yok 🤦🏻♀️
gamzosgamzos Ceydaa61 iki gebeliğimdede prof.dr Aytül Çorbacıoğlu Esmer i tercih ettim ikisindede çok memnun kaldım aralık ayında 550 tlydi simdi ne kadardır bilmiyorum Şişlide muayenehanesi
Mercimekm Ceydaa61 bezmialem Mehmet Serdar kütük ben memnun kaldım. 600e yaptırmıştım ama 800 olmuş şimdi galiba
gulsonmez27 Esenyurt akbatı tarafında Altan Cebeci var muhteşem bir doktor tavsiye ederim.Ben de ona gittim.Zam gelmediyse en son 800 TL idi.
Ceydaa61 gulsonmez27 bu doktoru aradım ama yanlış hatırlamıyorsam 1000 küsür fiyat verdiler. Yarın tekrar arayıp sorayım ☺️
Ceydaa61 Kelebekbusra devlette randevu bulamıyorum. Her gün bakıyorum. Çoğu kişi devletin riskli gebelikler dışında bakmadığını söylüyor
Kelebekbusra Ceydaa61 orda ole yazıyr alırken ama sonucta rısklı olup olmadıgınıza bakmadan bılemed mhrsden her gun kontrol edıp dusurebılyorsunuz mutlaka bırı cıkıyor evınıze yakın bakın bulursunuz INSAllah