Askiletotomsu Suzan955 bı kez baktım erkek çıktı Arkadaşa çıkan sonuçtan etkilenip aman zaten doğru çıkmıyor ki filan oldumsa da yine de lan ya bana doğru çıkarsa diye aklıma geliveriuor 😅
Suzan955 Askiletotomsu Vallah canim benim iki oglumda kiz gosterdi Bunda da erkek gosteriyor insallah yine yanilir ve kizim olur sende kiz istiyorsun insallah sende de yanilir 😀
Askiletotomsu Suzan955 inşallah suzancigim 🙏 gerçi erkek olmasin da demiyorum da hani bı seçenek daha ağır basıyor işte anlıyorsun beni zaten
Suzan955 Askiletotomsu Evet canim Ama seninki ilk farketmez fazla benim bu 3 başka düşünmüyorum 2 oglum var birde kizim olsa degme keyfime 🤣
Askiletotomsu Suzan955 farkediyor aslında Yegenlerim Eşimin yeğenleri Eşimin kuzenleri Benim kuzenler Hep erkek 🤷kız yok ay evde 😭
Parisbebek mikano banada bakar mısınız? 28 Temmuz 1990, son adet tarihimde 21.11.2021. Şimdiden teşekkür ederim 🤗
Suzan955 Askiletotomsu Ayni bizde de oyle benim ailemde hep erkek Ama eşimin kardeşleri hep koz tam tersi bir bende koz yok