Gzdkrkgz Merhaba, 28+3 haftalığız ve serklajlıyım, bebeğin tekmelerini hareketlerini günün bazı saatlerinde çok aşağıda kasıklarımda hissettiğim oluyor, aynı durumu yaşayan varmı
Sinoooom Gzdkrkgz ben 27 haftalığım aşağıda hissettiğim oluyor hatta bazen aşırı baskı yapıyor canım bile acıyor
Gzdkrkgz Sinoooom evet canım benimde aynı şekilde bazen göbek deliği çevremde oluyor ama bazende çok aşağıda oluyor korkuyorum 🙈 yarın kontrolüm var doktorada sorucam ama baya kasıklarımda taşıyo gibi oluyorum bazen
Sinoooom Gzdkrkgz ben sorduğum da normal dedi baskı yapması 🙈 göbek deliğimde de aynı sorunu yapıyor ama nerdeyse tamamı böyle ya siz yine de sorun önemli bir şey yoktur İnşALLAH 🌺
Mihriballim 28+5 bugün bebeğim resmen genital bölgemde oynuyor sanırım duruşuyla alakalı hatta baya baya canımı yaktı doktoruma üç gün önce gittiğimde sordum şuan makat geliş olduğu için öyle hissediyosun çok normal dedi
Gzdkrkgz Mihriballim anladım canım benimde geçen hafta gittiğimde başı aşağıdaydı ama başı aşağıdayken nasıl orda oynuyor anlayamıyorum resmen son yarım saattir bütün hareketleri tam vajinanın üstünde korkutuyor beni🙈 arada böyle oluyor
Gzdkrkgz Sinoooom evet canım benimde göbek deliğime bazen çok baskı yapıyor ama aşağıya doğru ittirmesi dahada korkutuyor insanı bakalım yarın sorucam inşallah sorun yoktur🙈🙏
Suzanne Canım benim her ayın bir haftası öyle oluyor aslında ne zaman doktora gitsem baş aşağı ama neden bi hafta vajinada hissediyorum bilmiyorum sonra düzeliyor ben alıştım sende alış 😂
Gzdkrkgz Suzanne bende şaşırıyorum canım 2-3 günde bir oluyor başaşağıyken nasıl bu kadar aşağıda oynayabilir diyorum korkutuyor baya 🙈
Kubrailkan 27.haftadayiz benim bazen çok yukarda bazen de çok aşağıda oynuyor 😬 tuvalete koşturuyor bazen hatta 😅🌝🙊
Gzdkrkgz Kubrailkan evett bendede oluyor resmen kasıklarımın altında hissediyorum bazen hareketlerini🙈 sık sıkda tuvalete koşuyorum tabi😅
Gzdkrkgz mucizegebelik6 benimde yarım saat önce öyleydi canım çıktı çıkacak gibi aşağıda oynuyor tüm vücudu sanki 🙈 arada bi iniyor aşağı arada bi yukarı