Naazli Vanilyasekeri34 19. Haftada başladık. Şuan 22 haftalığız büyük herşeyini aldık odası dahil. Ufak tefek şeyleride tamamlıyorum yavaş yavaş malum herşeye hergün zam geliyor 😕
Asil28 Vanilyasekeri34 26. Haftadayız sadece bir yatak ve uyku seti aldım haftaya başlamayı düşünüyorum
Tubmavi Binnur81 ben de çalışıyorum da erken başladım ben hala çok şey var bi yandan erken alma iyi olmaz diyenler bi yandan iki üç katın açılan fiyatlar 😳😳
Binnur81 Tubmavi aynn bu indirimlerde aldım bnde ama baya pahalı herşey ya sanki kendimize alıyoruz bide çok giyemeden buyuyecekler
esredn Vanilyasekeri34 valla ben 20 den sonra başladım 28 de herşeyi tamdı. İyiki yapmışım son zamanalara kalsaydı halim bitaptı. 30 dan sonra zor olurdu. Tek eşimle ben olunca iyiki yapmışız diyoruz.
Kararsizbirben 26 ncı haftadayim bi çorabı bile almadim daha. Ilk oğlumda cinsiyeti öğrendiğimiz gibi başladık ikinci de neden bilmiyorum maddiyat konusunda da zora düşünce hevesim de azaldı eksiklere bakıyorum dağ gibi çoğu şeyi alamiycagimdan eminim,icimde kalacağından.. Şimdi çoğu kişinin eksiklerini tamamladığını görünce daha da üzüldüm.. Ne mutlu imkanı olup da içinde kalmadan herşeyini alabilene..
ToDe Kararsizbirben Allah herkesin yardımcısı olsun. Cidden orta halli bir bütçeye sahip olsak da bitmeyecek bir kuyu gibi bebek ihtiyaçları. Liste yapıp tamamlamaya çalışıyorum ama tam azaldı dedikçe liste büyüyor. Çok şükür asıl ihtiyaçları bir şekilde hallettim ama kıyafet bile lüks gibi geliyor henüz hiç kıyafet almadım sanırım almayacağım da, ablamın bebeklerinden kalan bir sürü kıyafet var bir şekilde büyüyecek bu bebekler🐣 sizde inşallah en kısa sürede ferahlar, ihtiyaçları tamamlarsınız 🙏🏻
Pelinnil Vanilyasekeri34 kızlar hiç sona bırakmayın size tavsiye zaman geçtikçe ağırlaşıyor ve daha tembelleşiyorsunuz erken falan demeyin alın yıkayın ütüleyin dursun kenarda
Hilalkhrmn417 Vanilyasekeri34 detaylidan sonra almaya başladım hemde herşey pahalilasmadan isabetli karar verip hallettim 😊 herşeyi yıkayıp utuledim yerlerine yerleştirdim.. oturuyorum sadece günlük işlerim ve doğum öncesi temizlik kaldı 😊
sevo_asc Elifelbb bizde tek tük şeyler aldık bende çok acele etmeyelim diyorum ama eşimde indirim varken alalım taraftarı normalde bende detaylıdan sonra almayı düşünüyordum doktor kontrolleri 1 ay uzun süre allaha şükür çok fazla hamilelik belirtimde yok henüz haraketlerinide hissetmiyorum veya hissedemiyorum böyle tedirgin oluyorum ama bu devirde de ne alıp kenara koysan kaar geliyor açıkcası
Elifelbb sevo_asc evet aslında bende isterdim indirimden bişeyler almayı ama eşimde annemde daha erken diyorlar sonra alırız diyorlar 😂
Merve1850 Vanilyasekeri34 ben 29 haftadayım daha sadece hastane çıkışı aldım oda 5li 😀 anlaşan kalanları kullanacak oğlum
Ruveyda_baskapan Ben daha çoook erken diye düşünüyorum henüz 11+3 haftalık. Zaten 8. Ayımda herşeyi 1-2 günde toplu almayı düşünüyorum. Yerleştirmesi yıkaması annem halleder zaten. Parça parça almak pek istemiyorum ben
ToDe Ezozo e bebeğin ana sayfasında gün gün görünüyor şubat indirimleri sekmesine tıkladığınızda da tüm ay geneli görünüyor. Tabi internette listelerde dolanıyor. Mesela yarın nevresimler, önlükler, ayakkabı ve çoraplar, braun ürünleri indirimde..
Limonzeytin Daha 11+4üm erken bişey almadım cinsiyet belli olsun ondan sonra ilk işim bebek beziyle başlamak olacak 😁 en çok zam gelenlerden bi malzemede bu çnkü 😁
Tubmavi Limonzeytin ben o haftalarda bezlerden geceliktir dependtir bebeğin cinsiyetiyle alakalı olmayan şeylerden indirim yakaladıkça aldım cinsiyetten sonrası çok kolay zaten kıyafet kısmı en kolayI olay beşik araba oto koltuğu emzirme aletleri bakım ürünleri bunlara karar vermekte bezime ıslak mendilini seçmekte 😳😳