Kayaaelif Merhaba kızlar ben daha önce 4 haftalıkken düşük oldu kendıgılınden sağlıksız dedıler ondan sonra tekrar hamıle kaldım ama kımyasal gebelık gecırdım onu atlattıktan sonra hamıle kaldım çok şükür 🤲 şuan 15+5 haftalık hamıleyım şükür hersey iyi ama acaba kan sulandırıcı ıgne falan kullanmam gerekiyor mu ? Doktorum gerek duymadı ama ?
Fatma-onal Kayaaelif bence içinde kalmasın farklı bir doktora daha sor ben kovid oldum 1 ay oldu ama hala kullanıyorum yada acile git kan pıhtılaşmam var kan alıp kontrol etme şansınız var mı de onlarda bakar
benimmdunyamm Kayaaelif ben covid geçirdim 3 ay geçti ama doktot bana corapsirin yazdı iç dedi kanaman gelirse bırak dedi niye verdi anlamadım da herhalde düşük olmaması için önlem olarak mi veriyor anlamadım
star3star Kayaaelif ben tüp bebekle hamile kaldım şuan 8. haftamdayım hayla hem coraspirin alıyorum hemde göbekten oksapar iğne oluyoum.ama doktorun sana gerek yol dediyse riske atıp kullanma zaten kendin karar verebilceğin bişey değil kan sulandırıcı
irem_ekmekci55 Benim arkadaşım aynı senin sürecinden geçti, şuan 21 haftalık gebe , kullanıyor o göbekten doğuma kadar da kullanacak , ama doktordan doktora değişiyor demekki
Kayaaelif benimmdunyamm anladım canım ben kımyasal gebelık gecırdım dıe acaba bana vermesı gerekmıyor dıe de doktor yok kullanma dedı anlamadım