Pheebs Kizlar size bir şey danışacagim. Evimde büyük süpürgem var ama biraz ağır ve yorucu bir şey. Bebek olduktan sonra daha sık süpürge yapmam gerekir diye düşünüyorum. Dyson dik supurgelerden düşünmeye başladım ama fiyatları biraz fazla. Sizce gereksiz masraf mi olur yoksa ihtiyacım olur mu?🤗
Geha08 Pheebs Pahalılık kişiden kişiye değişir eğer sizin durumunuz müsaitse almışken en iyisini de alabilirsiniz yada bütçenizi açacaksa biraz daha uygunlarını araştırabilirsiniz. Ama bu tarz ürünlerin ederinden daha çok pahalıya satıldığını düşünüyorum daha uygunuda aynı işi yapıyor sonuçta
Plllvr111 Pheebs ben şımart robot süpürge aldım telefondan başlatıyorum her yeri süpürüyor vileda özelliği de var. Oda seçebiliyorsun, alan seçebiliyorsun, sesli sessiz çalışan modları var çok memnun kaldım ve rahatladım tavsiye ederim ☺️👍🏻
Yerfistiklarininannesi Pheebs eger imkaninix varsa alınabilir bebekler ek gidaya başladıktan sonra biraz da büyüyünce habire dokuyolar artık ben üşeniyorum fise takip çalıştırmayı ama kablosuzlar çok ise yarar bence
Esra_G Muadil bakabilirsiniz dyson gerçekten çok pahalı ben de xiaomi dik süpürgelerine bakıyorum yeni hamileyken bile diğeriyle süpüremiyorum doğum yapınca düşünemedim kendimi
Pheebs Esra_G Evet benim de ne zaman supurge yapsam belimde kalcamda agrim olmaya başladı. Doğumdan sonra daha da zor olacak ben de o yüzden düşünmeye başladım. Muadil bakmak mantikli evet onları da arastirayim😍
aasesa Aynı şekilde düşünüyordum ben philips aldım, çokça memnunum. Büyük süpürgeyi açamıyorum çünkü her seferinde bu pratik oluyor. Robot süpürgemde var ama bununla toz bile alıyorum her yerin. Dyson a göre uygun tabi fiyatı ben memnun kaldım
atlasinannesiii Bimin fantom süpürgesini kullanıyorum aşırı memnunum hem çok hafif. Detaylı temizlik için değil ama şöyle bi üstten toz alayım demek için baya iyi
Ela6161 Normalde dyson hic süpürgesi olmayanlar icin düsünülebilir. Bence bir philips gayet kaliteli ve rahatlikla tüm evi süpürme gücüne sahip. Madem zaten derin temizlik icin süpürgeniz var dyson a okadar para harcamaya gerek yok diye düsünüyorum🙂
Pheebs Robot düşündüm aslında ama halıya takılıyor tüm sandalyeleri falan ortadan kaldırmak gerekiyor dedi bir arkadaşım ondan o yüzden vazgeçmiştim şimdi yine kafam karıştı 😂
rkyycbnn Pheebs bence gereksiz zaten cocuk olunca fazlasıyla masraf olacak o da olmasa olur zaten var olmasa neuse 😂😂
Pheebs Dik supurgede karar verirsem muadil bakayim o zaman philips xiaomi gibi. En ucuzlari 5 bin dysonin o parayla bebeğime bir sürü şey alırım diye de düşünüyordum zaten bir yandan ☺