_Lavinya Kavakyellerihercai Şu an 16+3 ama 17 küsur gözüküyor bakalım ☺️ Yıllardır kistim vardı. Bakalım doğumdan sonra gidecek mi 😋evet çok şükür☺️
_Lavinya benimmdunyamm İçimden dedim biseyler🤪 sonra diğer doktorun dediğini saçma buldu sonra Suriyelilere sayistiriyordu baktım hasta girdi odaya araya bebegi sıkıştırıp sordum 😂
Rbkny Kavakyellerihercai evet farklı tek aynı olan meme hassasiyeti ilk gebeliğimde sadece meme hassasiyeti oldu 2 gün kasık agrısı oldu oda regl zamanında başkada belirti olmadı ama şuan meme hassasiyeti kasık agrısı bel agrısı ve bacak agrısı birde ilkinde idrar rengi ve kokusu vardı bunda koku yok ilk dikkat ceken seyde buydu bende
Kavakyellerihercai Rbkny bende şu an hiçbir belirti yok ilk hamileliğimde kasığım ağrıdı göğsüm ağrıdı koku hassasiyeti kusma vardı. Belirti olmayınca korkmaya başladım kaç haftalıksınız
Rbkny Kavakyellerihercai 6 haftalık şuan korkmayın her gebelikte farklı oluyomuş benim ilkinde 15.haftadan sonra koku hassasiyeti başladı mide bulantısıyla
minnosanneyim tiniminihanim_ bugün 5+5 de kalp atımını gördük ama duymadık doktor dinletmedi henüz çok küçük diye 8. Hafta da tekrar gideceğiz dinlemek için ☺️
_Lavinya As7 😂😂😂🤭 herkes böyle tepki veriyor 🤪 6+3 de doktorum hersey yolunda bir ay sonra gel dedi ses falan dinlemedik 🤭 benim de aklıma gelmedi. Bir ay sonra gidince duydum ilk defa 😌🙈🙈🙈