Tazeanne0134 wiLL valla canım benim hiç öyle tehlikem olmadı ama her zaman dikkat ettim ama 8 aylık olasıya falan her işimi yapıyordum ama dolaptan uzanıp bişe alma ne bilim eğip ev süpürmek vs hep yaptım ama son zamanlar biraz zor oluyor 😂 bebişten kaynaklı ama olsun şimdi oğlum 2 yaşında ve nefes nefese iş yapıyorum eğilip kalkmak baya zor oluyor ağrılarım bu hamileliğim daha çok
Eda_Esen wiLL Tehlikem yoktu benim hep yaptım ben ilk başlarsa biraz daha dikkat ettim ama yaptım … Şimdi 26. Haftadayım gurbetteyim kimsem yok mecbur günlüğü zaten yapıyorum üstüne 1 ay falan sonra da az camı kapıyı silip etrafı güzelce temizleyeceğim kendi mi yormadan yavaş yavaş yaparım artık …
nmtock41 wiLL ben tek yapamıyorummm günlere yaymaya çalışıyorum 18 haftalığız bel ağrısı oluyor halsizlik durumu da var bu aralar yemeğimi zor yapıyorum
AysegulS_21 wiLL ağır yük kaldırmamaya dikkat ediyorum. Kendini insan işe kaptırınca farkında olmadan tempolu çalışıyor. Bundan çekindiğim için düzenleme, yıkama vs günlük işleri halledip genel temizlikte 2-3 haftada bir yardımcı alıyorum