Mlkbrn Merhaba arkadaşlar hastane için uygun fiyatlı Pijama Takımı arıyorum düğmeli alanlar nerden aldınız nerden bulabilirim alıp ta memnun kaldığınız var mı
Sedaerbil Mlkbrn bn suwenden almıştım o zman yüzde. 60 indirim vardı suwen ürünleride cok güzel ve kaliteli
Kumru48 Mlkbrn İlk doğumumda pentiden pijama elbise aldım düğmeli okadar rahat ettim ki hemşireler bile söyledi çok mantıklı diye hem fiyatı ucuz hem de rahatlık yemin ediyorum dependi çıkarması tuvalet falan derken çok rahatlık pijama takımı önermem
Hilal-95 Mlkbrn https://ty.gl/m5lc5go7mj Bana ablam bunu hediye almıstı iç bellı etmıyor kuması felan ınanılmaz güzeldi
BMelek Mlkbrn lohusa pijamalarini sevmedigim icin trendyolmillanin pijamalarindan aldim ben onu dugmeli kuponla beraber iki tane tanesi 100 tl e geldi
Gizemkocar Ben suwenden almstm indirim vardi tabi şuanda nekdr bilmiyorm ama trendyoldakiler cok dandik gelmisti bana bir de fiyat uc asaggi bes yukari ayniydi
Gizemkocar Bir de g lingerie diye bir markadan penye gecelik aldm mukemmel bir penyesi var hamur gbi hic yokms gbi daha giymek nasip olmadi dogumda insallah