inci_bebek06 Kızlar sizce eşimiz refakatçimiz olsa yeterli olur mu. İlla bi yakınımızın mı olması lazım bayan eş olsa sizce nasıl olur. Yetersiz kalır mı. Büyük ihtimal benim yanımda eşim kalacak yapabilir mi
kahvesever__ inci_bebek06 neden yapmasın yapar canım benim de eşim kalacak yanımda hastane izin verirse malum korona olduğu için ailemde yanımda değilim ben gurbetteyim
iremss inci_bebek06 normal doğm olrsa kesn idare edersnz ama sezaryen olrsa biri daha şart atıyorm eşin seni yürütürken birisi de bebeğe bakar
sedaa_aa inci_bebek06 sezaryen oldum eşim kaldı yanımda gayet de hallettik. Ben canım acıya acıya kalktım gördüm her işimi eşim de yardımcı oldu. Eger eşinize güveniyorsanız olabilir
Hasmeftun inci_bebek06 İlk gebeligim esim yanımda olsun isterim ama bir tane büyük te olsun başımda kaynanam yok biz evlenmeden vefat etmiş annem olsun isterim yanımda veya eşimin halası teyze yengesi hepsi çok iyiler biri olsun başımda
ElifBal kahvesever__ Özel de yaparsanız bırakırlar da devlet hastahanesi olsa bırakmazlar benim de o yüzden eltim kalıcak inş Ama eşim olsun isterdim yanimda
inci_bebek06 iremss doğum şeklim belli değil henüz annem uzaktan gelecek normal olursa yetişemez diğer herkes yanımda herkes bi kalırız ufaktan diyo ama daha net cani gönülden diyen olmadı herkesin kendine göre bi sıkıntısı meşgalesi var o yüzden eşim kalacak mecbur
ElifBal Benim ilk doğum özel hastahanedeydi eşim baktı iki gece ikimizde çok uykusuz kaldık ben biraz dinleneyim diye bebeğe gece hemşirelerle mama vermişler kıza gaz yapmış bayağı çok sıkıntı çekti zaten aşırı gaz sıkıntısı yaşayan bi bebekti Yanı anlayacağın başını duvarlara vurmuştu eşim 1 dk bile susmadan ağlıyordu bebeğim tek başına bakması zor oldu Bakalım ikinci gebeliğim 4 hafta kaldı eltim kalacak devlet hastahanesinde olucam diye inş daha iyi geçer bu defa en azından tecrübeleyiz 🥰
aasesa Ben ailemden farklı şehirdeyim, burada gelip kalabilecek kimse yok bende eşimle kalacağım. Sezeryan olacak, hemşire ve hasta bakıcılardan destek alacağız. Halledebiliriz diye düşünüyorum 😊 inşallah amin 🙏🏻
kahvesever__ ElifBal ben yurt dışındayım burda özelde olsa devlete olsa izin verilmiyor kimse yanında kalamıyor hemşireler doktorlar var onlar bakıyorlar zaten kimseye gerek yok diyolar
Gulergulmez inci_bebek06 benim ilk doğumumda yanımda annem kaldı, bütün gece uyudu sağolsun 😖 ikincide eşim kaldı kimseyi istemedim, çok da güzel ilgilendi, 3.ye hamileyim yine eşimi istiyorum yanımda🥰
Htcnal inci_bebek06 Ben hiç eşimi istemezdim doğrusu ,annem de yaşlı,ablam ya da abimin eşi olsun isterim .Ama benimki beceriksiz,panik ..Sizinki oyle degilse neden olmasin ki.
MeyraRana inci_bebek06 ben dayımın eşi yani yengemi istiyorum bi sürü torunu oldu hepsindede o kaldı daha bilgili hani zorlanmam annemin kalmasını ilk başta istiyordum düşündüm hani 2004 den bu yana çocuk bakmadı unutmuştur diye yengemin kalmasına karar verdik.