Boncugummmm Hala çok kararsızım çok küçük alıcam busfr büyünce nerede yatıcak diyorum. Bir tık Büyük alsam sıgmıyacak . Mecbur küçük alıcam ama sonra napıcaz 🙍♀️
iremss Boncugummmm park beşik sığacak kadr yer varsa sorn olmaz daha küçük yer varsa mecbur kısa sürede oda yapmak gerekir başka çözüm bulamadm :(
nlycltk Boncugummmm park yatak aldım oda yapmadım için evimde küçük zaten odayı 1 yaş be sonrası ederim diye düşündüm park yatak tercih ettim uygun fiyatlı
oztrk14 Boncugummmm ben sepet beşiklerden aldım 8 9 aylık olana kadar yattı sonra montesorri yataklardan aldım tek kişilik odasını ayırdım çok da güzel oldu
SimgeDemirGunes Boncugummmm ahşap beşik aldım genişlik 68 cm tam sığacak yatağın yanına anne yanıda oluyor 3-4 yaşına kadar kullanabilecek bebeğim kademeleri var en mantıklı bunu bulduk biz 🥰
Semra12344 Boncugummmm çilekten hamak beşik aldım cnm 6 aya kadar yatabiliyormuş. Birde oda aldım oda yapacağım büyüyen beşikli olandan.
Ozoguz Boncugummmm chıcco 4ın 1 canım kesinlikle tavsiye ederim büyüdüğünde yemek masası olarak kullanabiliyorsun