Nazkin Merhaba kizlar 22 haftalik hamileyim bebegim uyumuyor tas kesiliyo karnim iki tArafada toplaniyor sisiyor karnim sakinleşmiyo 😔 uykum var tam uyuycam kasilma geldi iki kez uyuyamiyorum boyle devam ederse acile gidicez olmuycak 😔😰
Haticemustafa Nazkin allah yardm etsin cnm.korkutmak gibi olmasin ama ilerde dahada artiyor 😐 30 haftaligim ve hareketlerinden toplanmalarindan sicaklardan uyuyamayip onuda birak gündüzleri deli gibi geziyorum 😑
Nazkin Aybebek sağol canim benim de ilk gebelik tecrubesizim 😰 hersey cok erken başladi bu belirtiler doğuma yakin insanlarda oluyo ve ben korkuyorum surekli doktordayim artik gitmeye utaniyorum ama her gittiğimdede bisey cikiyo benim esim de uyuyor Allahtan bu aksam evde sen nie uyuyamiyorsun bebekten mi yoksa yalniz olduğundanmi 😔
Nazkin Aybebek canimm hastaneye yatişim yapildi acikmam olmuş enfeksiyonum geçtiyse spiral takicaklar galiba saba karsi 4 geldim ihmale gelmiyir valla 😰
Samiye Kasilmalar normal oluyo da 22 haftaliksin henüz bi gitmende fayda var. Aynen geceler bize gündüz oldu gündüzler de gece. Ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Allahimm güç kuvvey versin hepimize
Nazkin Samiye zaten bi kez kasilma gelince uyuyamiyorum korkuyorun deniyorum uyumaya ama yok karnim taş kesiliyo normal olsa endise etmiycem ama ama normal değil simdi bu satte acile gitsem insan gibi bakmiycaklar esim ben harab olucaz bakalim sabaha kadar dayanmaya çalişicam magnezyum da iciyorum oda fayda etmiyor simdi soda iciyorum gece gece belki bebek rahatlasir die ama hic fayda edicekmis gibi dil karnim dan çikmak istercesine geriyo kendini 😰😔 insallah normaldir yada kasilma ilaci rahatlatma ilaci olsa da verseler 🙏🏻😔
Aybebek Nazkin yalnızım canım mlrlaim bozuk biraz 23. Haftadayım bende ama hiç böyle olmadi.. sakinliğini korumaya çalış bildiğim tüm duaları oku besmele çekip uzan ama dayanmıyorsan hiç bekleme git doktora
Samiye Nazkin acilde bakmiyorlar zaten yarin kendi dr.na bi görün canım. Birde ilik bi dus almayi dene. Karnina masaj yap elinle iyi geliyor
Nazkin Aybebek okuyorum Canim ama insan kendini nekadar da sakin tutsa olmuyor hele hamileyken duygular cok baska doktorlar da bana bikti hem hastane hem doktor daha iki hafta oldu gideli yine mi sen diycekler eşim de ayni şekilde ama yaşayan bilir heran karnim kasilicaiş gibi sık sık idrara cikma hep vardi bu aksam sanki bir baska ve bebek karnimi hiç salmiyor 😰 ama saniye birakmiyor neden boyle oluyor Korkuda cok kotu ilk defa mi yalniz kaliyosun canim ben cunki coğu zaman yalnizim tehlikem olduğu halde 😰🙏🏻
Nazkin Samiye canim ben almanyadayim valla kendi doktorumla ayni bakiyolar nerdeyse butun tahlilleri yapiyolar acilma varmi sanci varmi die acil dersem hastaneyin aciline gidiyorum ben orda gece calisan doktorlar bakiyo en son gittiğimde yani iki hafta once vajinal enfeksiyon cikmisti 😰 Ozamanda sancim oldu bi gece boyle antibiyotik verdiler bir haftaliğina o gece rahatla uyumusum 😰
Aybebek Nazkin huzursuz oluyorum evde tek basima bi de gece heryer sessiz ya.. kimsenin bakisina da sozune de aldiris etme sen.. senin ve bebeğinin sağlığı söz konusu.. Daha fazla canın yanmasın bi git görün bence
Gamse Doktorunuza magnezyum takviyesini sorun kasılmalar kramlar magnezyum eksikliği nedeniyle oluşuyordu genelde
Nazkin Gamse hamileligimim basindan beri magnezyum kullaniyorum canim ben progrstan da ama bebegin basi asada sanki sıkısmıs sol kasimin yanima donmuyor biturlu o vurdukchada sancim oluyor sanci oldukca da acilma yapiyor bakalim bekliyorum napicaklar Allahtan umid kesilmez bebege de sakinlestirici veriyolar hic uyumuyo sadece vuruyo 😔 bende uyumuyorum tabiki iki aksamdir