Evet kızlar dün akşam yatışım olmuştu doğum için dün açıklığım 4 cm falandı gece nstede biraz sancı çıktı sonra sabah 7 de hemşire geldi hazırlan doğumhaneye gidicez dedi bende hazırlandım önlük giydirdi falan sonra gittik saat 7.30 kendi sancılarım çıktı biraz nstde suniyi bağladı hemen başladık gider gitmez doktorum geldi 8 de açıklığıma baktı 5cm olmuş bekliyoruz dedi benim sancılar sıklaştı azıcık yürüdüm falan ama suni sancı çok sık ve şiddetli giriyor dedim doguramiycam canım çok yanıyor çok yoruldum dedim sonra sancıyi düşürdüler biraz rahatladım sonra saat 9.30du bir anda sancı gelince ikinmam geldi dedim doktora oda ıkınma derin nefes almaya başla dedi açıklığıma bir baktı mi 8 cm olmuş hemen hazırlayın çatalı dedi o sırada suyumu patlattilar hiç hissetmedim bir çubuk soktular ve ikin dedi bende ikindim sonra bebeğin kafası geldi acil bir şekilde yataktan çatala götürdüler burdan sonrası biraz zor oldu ikinamadim nefesim yetmedi çok yorulmuştum çünkü ama birakmiycam var gücümle ittiricem dedim ittirdim kaç kere defalarca ve biri karnıma dirsegiyle bastırdı ve kafası çıktı o an okadar rahatladım ki sonra zaten bebek çıktı 3.700 doğdu dikişlerim var diktiler falan şimdi iyiyiz çok şükür 3 saatte suniyle doğurmuş biri olarak herkese böyle kısa doğumlar nasip etsin rabbim bir avazda kurtulun inşallah bütün hamisler ben melegime kavuştum darısı bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah 🙏❤️❤️❤️